Udbredte fejl efter sex
Kærlighed og sex

Det skal du IKKE gøre efter sex

29. november 2012
af
Oestrogen: Liis Rode - Foto: pantherstock
Der er visse ting man bare ikke gør efter sex! Læs her og få listen over hvad DU ikke skal gøre efter sex, så undgår du ihvertfald at træde på nogens følelser.

Forestil dig, at du og din partner har haft dejlig sex, og du er klar til hyggesnak og kærtegn. Men kæresten rejser sig fra sengen og tager et langt bad og sætter sig ved computeren for at se på de seneste sportsnyheder. Føler du dig lille smule brugt og tilsidesat?

Det føles ikke rart, at blive ladt alene i sengen lige efter hed leg. Læs med herunder hvor vi giver dig 7 ting du ikke skal gøre lige efter sex.

Udbredte fejl efter sex

Sexterapeuten Amita Mishra siger til The Times of India: "Hvis man straks efter sex kaster sig over noget, der absolut ikke har med sex at gøre, kan partneren føle sig tilsidesat. Så det er vigtigt, at man gør en indsats for at blive lidt i stemningen også, efter man har haft sex."

Her lister vi op de mest udbredte fejl efter en god omgang sex, så prøv at undgå dem og forbliv i stemningen for din og din kærestes skyld.

Se det store galleri : De bedste sex stillinger i sengen

1. Falde i søvn efter sex

Det problem har de fleste par oplevet, hvor enten den ene eller begge parter falder i søvn med det samme.
Ved at falde i søvn, går du glip af muligheden for at dele sexoplevelsen sammen og efterlader den vågne part meget alene.

2. Afslutte sex med at tage et bad

Det er en rigtig god idé at starte med forspillet i bad, men at tage et bad lige efter sex, der IKKE. Det kan betyde, at man godt kan lide det, man har haft under sex, men har trang til at vaske det væk lige efter. Det kan partneren give fornemmelse af, at der var noget ubehageligt under agten, og igen udelukker det muligheden for, at der kunne komme mere af det gode eller bare "bevare stemningen".

3. Ringe til sin ven

Endnu en udbredt fejl. Det er jo soleklart, at man ikke ringer til sine kollegaer midt om natten og den arbejdsrelaterede problemer kan sagtens vente til næste morgen. Når man er i gang med at have sex, så er det kun det, man burde fokusere på. At holde øje med mobilen mens man har sex, får den anden part indtryk af, at man ikke er interesseret og på den måde ødelægger man den gode stemning.

4. Begynde at arbejde eller læse

Vi ikke kan sige med sikkerhed, hvad folk tænker på, mens de har sex. Men svaret kan vi måske finde hos dem, der forlader elskovsreden til fordel af arbejdsværelse og computer - de tænker nemlig på arbejde. Men det virker bestemt ødelæggende for et forhold, da der igen er ingen tid til kærtegn og hyggesnak mellem parterne.

Stort galleri: Få 15 facts om mandens penis, som du (måske) ikke vidste før.

5. Sove hver for sig

Selv om du sover bedre alene i din egen seng, er du nød til at gøre en undtagelse når du har været sammen med din kæreste. At forlade din kærestes seng lige efter sex, er du med til at ødelægge passionen i jeres forhold og lysten til at have flere nætter sammen.

6. Sove sammen med børnene

Selv om det er hyggeligt at lade børnene sove i deres seng, er det ikke sundt for dit parforhold. Heller ikke efter man har haft sex! Det gør jo, at al den intimitet, der kunne opstå efter at man har haft sex, bliver væk og problemet kan blive endnu større, hvis barnet kun tilhører den ene part.

7. Hente mad i køleskabet

Igen, er spisning FØR sex en rigtig god idé, da det hjælper at komme i stemningen. Men når man er sulten lige efter en omgang sex, er dårlig idé. Det kan virke som om man ikke har nydt sex delen, da man var sulten og tænkte meget på mad.

Læs også : Her får du de 9 utroskabstyper

Læs også