Sexstillinger
Kærlighed og sex

Sexstillinger, der virker - se det store galleri

4. marts 2013
af Tidens Kvinder
foto: Shutterstock
Få inspiration til, hvordan du kan forny dit sexliv med erotiske sexstillinger, der giver jer mulighed for at forny sexlivet.

Glem de halsbrækkende sexstillinger og tag i stedet udgangspunkt i de velkendte klassikere og variationer, hvor alle kan være med - også hvis du er helt uden akrobatiske evner, gravid, overvægtig eller har en partner med mindre eller større pik end gennemsnittet.

LÆS OGSÅ: Guide til romantiske sexstillinger

15 frække sexstillinger

Her har vi samlet 15 af de bedste og nemmest tilgængelige sexstillinger med udgangspunkt i positioner, hvor I er stående, den klassiske missionær, doggystyle, hvor i ligger i ske og stillinger, hvor kvinden ligger øverst. Du kan navigere dig igennem de 15 forskellige sexstillinger i galleriet herunder.

Se de forskellige sexstillinger her - måske er det noget, du endnu ikke har prøvet?

Variationer af missionær sexstillinger

Når du løfter dit bækken, og han hviler på knæene og støtter dine hofter, giver det dig bedre mulighed for at styre bevægelserne og rytmen.

LÆS OGSÅ: Oral sex guide til mænd

Sexstillinger i klassisk doggystyle

Doggystyle er en af de stillinger, der er flest delte meninger om. Nogle finder den upersonlig, kvindeundertrykkende og dyrisk på den frastødende måde, mens den for andre er superfræk og vildt ophidsende.

LÆS OGSÅ: I humør til noget frækt? Gå på opdagelse i alle vores erotiske noveller her

Stående sexstillinger

Stående sexstillinger og samlejer er som regel hverken magelige eller langvarige - og sjældent særlig orgasmevenlige for kvinden. Men de stående sexstillinger kan være yderst praktiske i akutte situationer. De stående stillinger kræver ikke meget plads og kan bruges mange småforbudte steder: Omklædningsrum, toiletter, elevatorer o.lign.

LÆS OGSÅ: Sådan finder du dit G-punkt - og andre ting du skal vide om dit G-punkt!

Sexstillinger hvor kvinden er øverst

Endnu bedre er det måske, hvis han kan ligge et sted, hvor du har mulighed for at stå på gulvet med et ben på hver side af ham.

https://imgix.femina.dk/call_to_action/fe_abo_web_8nr_1138x370_5.png

Læs også