Sexstillinger: Få 15 inspirerende bud her
Kærlighed og sex

Sexstillinger, der virker - se det store galleri

4. marts 2013
af Tidens Kvinder
foto: Shutterstock
Få inspiration til, hvordan du kan forny dit sexliv med erotiske sexstillinger, der giver jer mulighed for at forny sexlivet.

Glem de halsbrækkende sexstillinger og tag i stedet udgangspunkt i de velkendte klassikere og variationer, hvor alle kan være med - også hvis du er helt uden akrobatiske evner, gravid, overvægtig eller har en partner med mindre eller større pik end gennemsnittet.

LÆS OGSÅ: Guide til romantiske sexstillinger

15 frække sexstillinger

Her har vi samlet 15 af de bedste og nemmest tilgængelige sexstillinger med udgangspunkt i positioner, hvor I er stående, den klassiske missionær, doggystyle, hvor i ligger i ske og stillinger, hvor kvinden ligger øverst. Du kan navigere dig igennem de 15 forskellige sexstillinger i galleriet herunder.

Se de forskellige sexstillinger her - måske er det noget, du endnu ikke har prøvet?

Sexstillinger - missionæren

Den gode, gammelkendte missionær er nok den mest udskældte stilling – mange finder den kedelig, gammeldags og uopfindsom – og alligevel er det den, alle kender og anvender mest. Hvad er så det, der gør den så populær? For det første opnår I en høj grad af nærvær, kropskontakt og intimitet. I kan kigge i øjne, kysse og hviske søde ord i denne stilling. Er du genert og blufærdig, føler du sandsynligvis ikke kroppen “udstillet” for din partners øjne, hvilket mange kvinder kan føle sig hæmmet af. Følelsen af hans krop, der dækker din, kan give oplevelsen af at blive opslugt, “taget med hud og hår”, at være så tæt på og i hinanden, som man overhovedet kan komme.

>> Brug for lidt ekstra længde? Det kan du faktisk godt få - klik her!Men omvendt kan du føle dig indeklemt, hvis han ikke sørger for at lade det meste af vægten hvile på arme og knæ. Din bevægelsesfrihed er af gode grunde indskrænket, og det kan være svært at opnå orgasme i denne stilling, fordi klitoris og G-punkt ikke stimuleres optimalt.

Sexstillinger - variationer!

Når du løfter dit bækken, og han hviler på knæene og støtter dine hofter, giver det dig bedre mulighed for at styre bevægelserne og rytmen.Og både du og han har mulighed for at kæle for din klitoris. En pude under numsen vinkler bækkenet, så klitoris stimuleres bedre, og mandens pik trænger dybere ind. Køb den perfekte pude til denne stilling her!Dette er en god stilling, hvis han har en mindre eller mellemstor pik.Er han meget veludrustet, skal han være lidt forsigtig med at støde i bund. En pude under bagdelen har flere fordele – ikke blot vinklerden din skede, så du tydeligere kan mærke pikkens bevægelser – også hvis den hører til de små af slagsen.Din partner undgår også at få ondt i nakken, når han slikker dig.

Nogle kvinder klager over, at de har svært ved at mærke pikken fylde kussen ud, især når de er blevet godt våde. Hører du til dem, så prøv dette trick: Saml benene, mens pikken er inde i dig, således at hans ben kommer til at ligge yderst. Det kan være lidt svært, uden at den glider ud, men prøv. Nu vil du kunne mærke, at din klitoris bliver stimuleret langt bedre, og han kan mærke dine lår klemme om pikken.

Dette er en god stilling, hvis han har en meget lang pik, der kan være ubehagelig, når den rammer livmoderhalsen, hvorimod den kan være svær at gennemføre for en meget kort pik.

Sexstillinger - variationer

Er du meget snæver, så løft og spred benene så godt du kan. Det giver mere plads. Hjælp selv med til at styre pikken ind, og sørg for at være tilstrækkelig våd.

>> Køb en varmende, vandbaseret glidecreme lige her!

Lad ham evt. holde dine ben. Du kan også hvile dem på hans skuldre.Er du meget smidig, og har du lyst til at fryde din partner med en særlig pragtfuld udsigt, så løft din bagdel,så dine knæ hviler på hver side at dit hoved, og stik evt. fødderne ind under hovedgærdet. Et trick for demodige, der kan gøre enhver mand vild i varmen. Er I til analsex, er muligheden oplagt.

Sexstillinger - doggystyle

Doggystyle er en af de stillinger, der er fl est delte meninger om. Nogle finder den upersonlig, kvindeundertrykkende og dyrisk på den frastødende måde, mens den for andre er superfræk og vildt phidsende.Det siger sig selv at kysseri og øjenkontakt i denne stilling kun kan lade sig gøre med nød og næppe – til gengæld byder den på gode muligheder for stimulering af både klitoris, bryster, nakke (en erogen zone for mange kvinder) og G-punkt.

Pirrende: Spice sexlivet op med en klitoris vibrator, som kan styres fra din eller din partners smartphone - klik her for at se den!

Sexstillinger: doggystyle variation

Doggystyle behøver ikke kun at være den klassiske med kvinden stående på alle fire. Også den kan varieres efter lyst og evne.

>> Kom i træning til analsex - køb et begyndersæt, der kan øge din lyst og evne!Løft og sænk din overkrop eller numse, så han rammer lige præcis der, hvor du synes det er bedst, og vær selv med til at bestemme farten og dybden af hans indtrængen.Du kan også samle benene, så hansben kommer yderst – derved får du nemmere ved at klemme med kussen som en lille, fræk elskovsstang – til stor fornøjelse for jer begge.

Sexstillinger: Doddystyle variation 2

Mange kvinder føler det ubehageligt at blive taget bagfra, hvis hans pik er så stor, at den rammer livmoderhalsen. Gør det ondt, når han støder helt i bund, så sænk din overkrop – læg dig evt. helt ned på maven med en pude under bækkenet,så din numse kun er let løftet – I denne stilling vil selv den største pik have svært ved trænge for dybt ind, og samtidig vil den stimulere dit G-punkt.Hvis han samtidig lægger en hånd ind under dig og stimulerer din klitoris, vil du snart være i den 7. himmel.

Lyst til at afprøve anal-sex? Køb et træningssæt her

Sexstillinger: Doggystyle variation 3

Hvis du synes, at det er for hårdt for overkrop og arme at stå på alle fire, så læn dig henover en dyne eller stor pude, så du har støtte under overkroppen – det er særdeles velegnet, hvis du er kraftig eller gravid.

>> Denne flotte bodystocking klæder dine former og gør dig super sexet og uimodståelig

 

Sexstillinger: på spisebordet

Spisebordet er et af hjemmets mest oversete elskovsmøbler – og hvilkenskam! Et godt, solidt bord indbyder til mange sjove sexlege. Bøj dig henover det, og lad ham tage dig bagfra.Din overkrop får god understøttelseaf bordet. Eller læg dig på ryggen med benene ud over kanten, eller laddem hvile på hans hofter eller i hans hænder. Ikke alene kan han glæde sigover synet af jeres kønsdele i aktion, men han og du har også frie hændertil at kæle for din krop.Eller hvad med at servere forretten eller desserten direkte på bordet – her kan han slikke dig herligt længe uden at få hold i nakken.

Har I prøvet sliklapper med smag? Ren nydelse for jer begge - klik her for at se et godt tilbud!

Sexstillinger: Stående

Stående samlejer er som regel hverken magelige eller langvarige – og sjældent særlig orgasme-venlige for kvinden. Men de kan være yderst praktiske i akutte situationer. De kræver ikke meget plads og kan bruges mange små-forbudte steder: Omklædningsrum, toiletter, elevatorer o.lign.Med den rette påklædning (kjole eller nederdel) kan sådan en quickie nærmest nås imellem to etager – eller hurtigt afbrydes, hvis I overraskes afuvedkommende.

Det er vigtigt, at kvinden træner sit bækkenbund!

Sexstillinger: Ligge i ske

Denne stilling er perfekt til en søndag morgen, hvor I er smådovne og ligger i ske.Den kræver ikke de store fysiske anstrengelser, og hans hænder er frie til at kæle for din krop. Du kan bøje hovedet, så din hals og nakke indbyder til kys og elskovsbid, eller du kan dreje dig, så du kan se ham dybt i øjnene imens.De fleste kvinder oplever, at de i perioder er for trætte til at dyrke sex – f.eks. under graviditet og mens børnene er små. Tit er det tanken om de fysiske anstrengelser, der lægger en dæmper på lysten.Er du så træt og uoplagt, at du ikke orker tanken om sex, så prøv at starte med denne stilling. Højst sandsynligt vil du opleve at få energi og lyst til mere, når først I er kommet i gang.Denne stilling er selvfølgelig også uovertruffen, hvis du er højgravid og tung og træt i kroppen. Har du brug for at ligge endnu mere bekvemt, så læg en dyne eller sækkepude mellem knæene, og lad det øverste ben hvile her.

Kvinden eller manden kan passende benytte sig af denne testvinder, som med garanti kan føre kvinden i den 7. himmel!

Sexstillinger: Stående 2

Mange drømmer om at blive taget op ad døren, men det er ikke altid, at partnerens højde og vægt gør det muligt.Små tricks kan være: højhælede sko, at holde det ene ben i gulvet og lægge det andet på hans hofte – eller bøj dig forover, støt dig til væggen, og lad ham tage dig bagfra.

>>Med denne testvinder kan kvinden også komme, selvom I står op

Sexstillinger: Kvinden øverst

Kvinden øverst er blandt favoritterne hos mange, og ligesom med missionæren er der mange variationer. Er du genert og blufærdig, eller er hans pik så stor, at det gør ondt, så start med at læne dig forover. Her opnår I den samme nærkontakt, som når han er øverst, og du kan selv styre, hvor dybt pikken kommer ind.

Lyst til at prøve noget nyt? Prøv dette Lovetoy Par Sæt

Sexstillinger: Når kvinden er øverst

Endnu bedre er det måske, hvis han kan ligge et sted, hvor du har mulighed for at stå på gulvet med et ben på hver side af ham. Denne stilling er knap så anstrengendefor dine knæ og lår og giver også hans underliv god bevægelsesfrihed.Prøv f.eks. at lade ham klarebevægelserne, mens du leger med dig selv.

Sexstillinger: Med kvinden ovenpå

Er din kæreste en rigtig bamse med tilhørende stor mave, og er du selv et lille nipsmed gode lårmuskler, så rid ham ved at sætte dig på hug over hans pik, og støt hænderne mod hans mave. Har du veltrænede lår- og skedemuskler, kan du få krammet på selv den mindste pik i denne stilling.Bliver det for hårdt for lårene, såglid ned på knæene. Du kan også forsøge dig med en omvendt ridetur. Sæt dig med ryggen til hans ansigt, og lad forsigtigt pikken glide ind. Hvishans erektion er meget hård, kan det være svært at vinkle den i den rigtige retning. Husk: ingen vold på hans manddom!Kan det ikke lade sig gøre, så lad ham sidde op – det hjælper.

Sexstillinger: Her med kvinden øverst

Når du bliver mere modig, og din skede har udvidet sig, kan du rette dig mere op og lade ham nyde synet af dine bryster, der gynger – og selv om du ikke selv synes, de er perfekte, så vær sikker på, at han elsker det.I har begge mulighed for at stimulere din klitoris og bryster, og du kan bestemme den fart og rytme, som fører dig til orgasme.Vil du glæde ham yderligere, så snig en hånd om bag dig, og leg med hans nosser – eller lad fingrene klemme om det nederste af hans pik, der glider ud og ind.Hvis du har problemer med knæ, hofter eller ryg, så støt dig til hovedgærdet, eller brug stillingen i en sofa eller lænestol, hvor han kan sidde op, mens du placerer et knæ på hver side af ham og støtter dig til ryglænet.

 

Variationer af missionær sexstillinger

Når du løfter dit bækken, og han hviler på knæene og støtter dine hofter, giver det dig bedre mulighed for at styre bevægelserne og rytmen.

 

LÆS OGSÅ: Oral sex guide til mænd

 

Sexstillinger i klassisk doggystyle

Doggystyle er en af de stillinger, der er flest delte meninger om. Nogle finder den upersonlig, kvindeundertrykkende og dyrisk på den frastødende måde, mens den for andre er superfræk og vildt ophidsende. 

 

LÆS OGSÅ: I humør til noget frækt? Gå på opdagelse i alle vores erotiske noveller her

 

Stående sexstillinger

Stående sexstillinger og samlejer er som regel hverken magelige eller langvarige - og sjældent særlig orgasmevenlige for kvinden. Men de stående sexstillinger kan være yderst praktiske i akutte situationer. De stående stillinger kræver ikke meget plads og kan bruges mange småforbudte steder: Omklædningsrum, toiletter, elevatorer o.lign. 

 

LÆS OGSÅ: Sådan finder du dit G-punkt - og andre ting du skal vide om dit G-punkt!

 

Sexstillinger hvor kvinden er øverst

Endnu bedre er det måske, hvis han kan ligge et sted, hvor du har mulighed for at stå på gulvet med et ben på hver side af ham.