Smag er en individuel ting, og alle kvinder har noget særligt at byde på, men ifølge videnskaben er der alligevel personlighedstræk og evner, der er mere attraktive end andre. Se hvilke her og om du er god i sengen.
Kærlighed og sex

Er du god i sengen – 5 vaner der afslører dig!

20. april 2013
af Redaktionen, Q.dk
Smag er en individuel ting, og alle kvinder har noget særligt at byde på, men ifølge videnskaben er der alligevel personlighedstræk og evner, der er mere attraktive end andre. Se hvilke her og om du er god i sengen.

Er du god i sengen?

Tracy Cox, der er en af Englands mest kendte sex og samlivseksperter, har netop udgivet en bog, hvori hun blandt andet fortæller om de vaner, der afslører, hvem vi er rent seksuelt og hvordan det kommer til udtryk, når vi mindst tænker over det. Her er et par af de observationer, man kan gøre sig, når man vil spotte en god elsker, eller vurdere om Cox' observationer også gælder for dig.

Læs også: Tip: Sådan bliver du god i sengen

Dine spisevaner

Ifølge Cox er der en sammenhæng mellem gode elskere og livsnyderi. Således sætter passionerede elskere pris på de gode ting her i livet, og hvad er mere nydelsesfuldt end god mad. Så Cox mener altså, at jo mere en mand elsker mad, og går til den når han indtager den, des større chance er der for, at han er passioneret og nydelsessyg i sengen. Dette bakkes videnskabeligt op af nyere amerikansk forskning.

Her er de tre madvaner, der afslører, om kvinder er gode i sengen. Se hvilke her

Dine sociale evner

Som en god tommelfingerregel er udadvendte og socialt stærke personer bedre til at verbalisere deres seksuelle ønsker, end de mere introverte og socialt usikre. Cox forklarer, at det er den generelle selvsikkerhed i at udtrykke sine behov overfor omverdenen, der gør de ekstroverte og socialt kompetente til bedre sengekammerater.

Hvordan får man sin partner med på sin seksuelle fantasi, når man er blufærdig? Få rådene her

Hvordan du taler

Cox tegner også en parallel imellem, hvor animerede vi er, når vi taler, og om hvor levende vi er i sengen. Lav entusiasme betyder, at de også er kedelige i sengen, siger hun til Daily Mail.
Så hvis du vil have liv på lagnerne, så gå efter ham eller hende, der taler entusiastisk og indlevende om alle evner.

Hvor ved bordet du placerer dig

Læg også mærke til hvor ved et bord din udkårne placerer sig. Kigger personen ind mod dig og væggen, er der rigtig god sandsynlighed for, at vedkommende er god til at fokusere kun på dig - også i soveværelset - mens en person der sidder med blikket mod lokalet, lettere bliver defokuseret.

Er du berøringsangst?

Cox foreslår, at man kigger nøje på, hvor gavmilde ens udkårne er med at vise affektion. Hvis en person opstiller barrierer, både mentalt og fysisk, og for eksempel undgår kropskontakt eller at stå for tæt på andre, kan det betyde, at de ikke er så åbne overfor intimitet. Hvis personen derimod er tryg ved at vise andre ømhed, er der langt større sandsynlighed for, at de er kærlige og givende i soveværelset.

Kilde: Tracey Cox: What Happens When Fantasies Come True

Læs også