https://imgix.femina.dk/media/a52e82b8c5fe4654b4fcd968227adc76.jpg
Kærlighed og sex

Få ham med på dine frækkeste fantasier

16. november 2011
af Tidenskvinder.dk
Hvordan er det lige du fortæller ham du tænder på at lege dominans, deltage i en trekant eller blive overfaldet af ham en sen nattetime?

Hvordan er det lige du fortæller ham du tænder på at lege dominans, deltage i en trekant eller blive "overfaldet af ham en sen nattetime? Her kan du læse hvordan du bedst bærer dig af med at indvie din parnter i DINE fantasier.

"Hvor ville det være frækt at se dig blive kneppet af en anden mand, mens jeg sad og så på", hvisker han hæst i dit øre, mens I har den hedeste sex. Alene hans ord får dig til at stønne højere, og du mærker dit underliv dunke endnu kraftigere.

Stort galleri: Få 15 facts om mandens penis, som du (måske) ikke vidste før

Få minutter forinden havde du selv en lille film kørende i hovedet - om hvordan han slikkede dig til en heftig orgasme, mens ti fremmede mænd stod og så på med deres stive pikke i hånden, og alene tanken sendte dig næsten til himmels med det samme. Frække fantasier er et usædvanligt kraftigt brændstof på liderlighedens bål, og fordi tankerne er helt vores egne, kan vi tillade os hvad som helst, nu hvor det bare foregår inde i vores hoveder.

Drop skammen
Mange kvinder er - helt uden grund - flove over deres fantasier, og hvis de bliver spurgt, om de har nogen, vil mange af dem svare nej, selv om de måske hemmeligt fantaserer om at blive overrumplet af naboen i vaskekælderen, forført at ekspedienten i prøverummet eller afkrævet et blowjob af politimanden i stedet for en fartbøde.

Men der er ingen grund til at skamme sig. Fantasier er en rigtig fin måde at booste lysten på, og du kan f.eks. bruge dine fantasier som en slags kompas, der fortæller dig mere om, hvor du er på vej hen i din seksuelle udvikling. Husk blot at skelne mellem fantasi og virkelighed. De fleste fantasier virker spændende og ophidsende, men det er ikke ensbetydende med, at de alle skal udleves.

Læs også: Sex stillinger der virker - se det store galleri

I fantasien er alt tilladt, her er der ingen grænser, og du bestemmer selv, hvordan historien skal ende. Noget andet er selvfølgelig virkeligheden, hvor der er mange hensyn at tage. Er det lovligt, skadeligt eller "bare" skamfuldt? Egner fantasien sig overhovedet til at blive ført ud i livet? Det siger sig selv, at du skal afholde dig fra ulovlige eller skadelige udfoldelser, men lad ikke skamfølelse holde dig tilbage - du kan være sikker på, at du ikke er alene om dine lyster. Spørgsmålet er så, om din partner deler dem med dig - eller kan komme til det. Det finder du kun ud af ved at indvie ham i dine tanker.

Single eller i parforhold?
Er du single, har du gode muligheder for at få udlevet dine fantasier via datingsites eller swingerklubber. Du sætter ikke dit forhold på spil, og du risikerer ikke, at eventuelt uforenelige fantasier kan have følelsesmæssige konsekvenser for familielivet.

Er du i parforhold er der flere ting, du skal tage i betragtning. Du er nødt til at formulere dine ønsker på en måde, der ikke virker sårende eller stødende, og du er nødt til at respektere, at dine fantasier måske ikke kan blive udlevet i netop dette forhold, fordi jeres ønsker og grænser er vidt forskellige.

Den største udfordring ligger i at have tillid til og opbakning fra din partner - at I elsker hinanden så meget, at I er villige til at rykke jeres egne grænser for at dække hinandens behov. Det kræver, at I er afklarede, stoler på hinanden og kender hinanden rigtig godt. Hvis I samtidig forstår at tale om jeres seksualitet, er åbne og nysgerrige, har I også langt nemmere ved at gøre fantasi til virkelighed.

Læs også: Orgasmer sådan vil vi have det

Få din partner med på legen
Hvis du er meget usikker på hans reaktion, er det en god idé at gå en lille omvej. Drømmer du f.eks. om at lege domina og lade ham udføre alle dine ordrer, så vis ham en novelle eller film, hvor det forekommer. Og se så på hans reaktioner.

Tager han skarpt afstand, så giv ham noget tid, inden du tager emnet op igen. Det er nemlig sådan, at vi ofte tager afstand fra det nye og ukendte, hvis ikke tanken får lov til at bundfælde sig. Ofte skal der sås et lille frø, som skal have lov til at spire og pirre, inden lysten for alvor melder sig.

Vil du lege med?
Den samme mekanisme gør sig gældende, hvis det er din partner, som kommer med forslag til noget, som du betragter som grænseoverskridende. Sig aldrig nej i første omgang - heller ikke selv om tanken umiddelbart er frastødende. Sig i stedet, at du gerne vil have lov at tænke over det.

Det, der i første omgang vækker afsky, kan sagtens senere vise sig også at have en tiltrækkende side. Måske dukker der elementer op i fantasien, som ophidser eller vækker din nysgerrighed. røv, om du kan lade være med at afskære dig selv fra et kompromis, som kunne være til glæde og fornøjelse for jer begge. Kan I f.eks. bruge enkelte dele af fantasien - eller kan i udelade noget, så du kan være med? Pas på med helt at afvise hans forslag. Konsekvensen kan være, at han fremover afholder sig fra at tale om sine lyster.

Læs også: Hvilket parforhold lever du i?

Mærk dine grænser
I bund og grund handler det om grænser - dine egne og andres. Det er godt og vigtigt at være bevidst om egne grænser og undgå at overskride dem, men det er i spændingsfeltet, hvor grænserne skubbes og udvides, at seksualiteten udvikles og beriges.

Seksuelle eksperimenter er med til at udvide dit seksuelle repertoire og potentiale. Undervejs bliver du mere afklaret med dine grænser - især hvis du husker, at Rom ikke blev bygget på én dag.

Gem den pæne pige væk, men respektér dine egne og andres grænser. Følger du dit eget tempo, og har du hele tiden sjælen og lysten med, venter der mange spændende oplevelser i det kinky univers.

I bund og grund handler det om grænser - dine egne og andres. Det er godt og vigtigt at være bevidst om egne grænser og undgå at overskride dem, men det er i spændingsfeltet, hvor grænserne skubbes og udvides, at seksualiteten udvikles og beriges.Seksuelle eksperimenter er med til at udvide dit seksuelle repertoire og potentiale. Undervejs bliver du mere afklaret med dine grænser - især hvis du husker, at Rom ikke blev bygget på én dag.Gem den pæne pige væk, men respektér dine egne og andres grænser. Følger du dit eget tempo, og har du hele tiden sjælen og lysten med, venter der mange spændende oplevelser i det kinky univers.

Læs også