https://imgix.femina.dk/media/websites/qmag-dot-dk/website/egangsbilleder-2013/april/2013-14-sexdrive-madvaner-p.jpg
Kærlighed og sex

Tre madvaner der afslører, om kvinder er gode i sengen

5. april 2013
af Maria Jönsson Bebe, Q.dk
Kan man forudse om en kvinde er en potentielt god sexpartner via deres forhold til mad? Ja siger videnskaben! Læs her om tre overraskende præferencer der afslører selvsikkerhed i sengen og et godt sexdrive.

De fleste af os kender de der sexede kvinder, der klæder sig udfordrende og flirter misundelsesværdigt med alle mændene. Umiddelbart virker en sådanne adfærd som den sikre genvej til en første klasses kanetur, men faktisk er det hendes spisevaner, der siger mest om hendes forhold til sex. Det fortæller antropolog og Ph.d. fra Rutgers Universitet Helen Fisher til Men's Health.

3 stykker sexlegetøj du allerede har derhjemme - se hvilke

Sexede kvinder ved, hvad de vil ha'

Nogle mænd elsker at tage føringen på en date, og de holder sig ikke tilbage for at bestemme menuen for begge parter. Men, hvis din date finder sig i det uden protester, er det måske et tegn på, at hun ikke er så udfarende i sengen. For sexsikre kvinder kan godt lide at bestemme selv. Helen Fisher forklarer:

- Moderne kvinder er ikke generte. Før i tiden fik kvinder ikke mulighed for at sove sammen med nok mænd til at vide, hvad de kunne lide. Men nu er kvinder mere erfarne og dermed mere krævende.

Hun nyder maden

Kvindepornoproducenten Candida Royalla foreslår, at man kigger nøje på den måde, som en kvinde indtager sin mad på. Ifølge hende siger det nemlig en hel del om hendes indstilling til tingene - også i soveværelset:

- Iagttag hvordan hun bruger gaflen. Nyder hun maden? Er hun sanselig, eller sidder hun og stikker og hugger i maden? Hvis nogen spiser langsomt, er der også en god sandsynlighed for, at hun kan lide at elske i lang tid.

Derfor betyder penisstørrelsen noget - se hvorfor

Isdronninger

Alan Hirsch, M.D., der er neurolog og leder af "Smell and Taste Treatment and Research Foundation" fortæller, at der er en sammenhæng mellem ispræferencer og personlighed. På baggrund af et studie af 720 personer mellem 24 og 59 år, konkluderede Hirsch, at der er en sammenhæng mellem, hvilken smagsvariant man foretrækker, og hvordan man er som romantisk partner.

Således var kaffeis-elskere dramatiske, forførende og flirtende, og de passer perfekt sammen med folk, der foretrækker jordbæris. Piger der kan lide vaniljeis er følelsesmæssigt ekspressive, og viser gerne deres kærlighed offentligt, og de passer perfekt sammen med mænd, der elsker "Rocky Road is" (en chokoladeis der består af chokolade, nødder og skumfiduser).

Læs også