Hengivenhed er vigtigt, hvis du vil være god i sengen.
Kærlighed og sex

Tip: Sådan bliver du god i sengen

11. november 2011
af Juliane Olsen, NewsDesk, Aller Media
Foto: All Over Press
Hengivenhed gør dig til en rigtig god elskerinde i din mands øjne. Du kan læse flere tips her, der gør dig god i sengen.

Bliv god i sengen

Hvis du er i tvivl om, hvordan du virkelig skal fyre op under din mand på lagnerne, så er svaret enkelt. Han tænder nemlig allermest på, at du giver dig hen til hans kærtegn, ifølge mandeekspert og foredragsholder Jakob Olrik.

Læs også: Sådan gør du din mand god i sengen

- Hengivenhed er vigtig. Der er stor forskel på om en kvinde hengiver sig for en mand eller ikke. Han kan mærke på dig, om det er pligtsex, og han tænder på den effekt, han kan have på kvinden både med lyde, bevægelser og duft, siger Jakob Olrik til alive.dk.


Køb "Den nye tantra"
- 229 kr

Manden kan derfor godt lide at se din reaktion, dine bevægelser og høre dine lyde, for så fortæller du ham indirekte, at det virker, det han gør. Du skal derfor ikke være en søstjerne, der ligger passivt med arme og ben i retningen af de fire verdenshjørner i sengen.

Sæt i stedet godt med lyd på og vrik med kroppen. Det seksuelle sprog er lyde, og du åbner op i kroppen, når du giver slip på lyden. Så kom i gang med at fornøje din mand ved at vise, at du tænder på den sex, I har sammen.

Læs også: Mandepanel - "Bryster betyder ikke alt"

Læs også: Vi tester erotisk legetøj

Læs også