https://imgix.femina.dk/media/6f17bfebb2094444a3b756b6102ff990.jpg
Kærlighed og sex

Sådan gør du din mand god i sengen

15. marts 2012
af Karen Pallisgaard
Foto: Colourbox
Kan din mand ikke tilfredsstille dig, kysser han dårligt eller vil han ikke prøve nye ting? Her får du 5 fif til at gøre ham god i sengen

1. Han ikke kan tilfredsstille dig
Det er vigtigt at sige det straks, hvis du faker alle dine orgasmer. Mange mænd tror, at kvinder er ens. Men selv om han var god til at tilfredsstille sine tidligere partnere, er det ikke sikkert, han kan tilfredsstille dig. Så du skal fortælle ham, præcis hvad du vil have. Hvis du skal fortælle din mand, hvad du ønsker i sengen, skal du imidlertid kende dine behov - så start med dig selv.

2. Hans udskejelser kræver rettelse
Husk, at mænd elsker ros, så ros ham både før, under og efter sex, især hvis han virkelig har gjort det godt. Så husker han det helt sikkert til næste gang. Og bed så om det, du gerne vil have. Mænd skal gerne hjælpes lidt på vej, for at de kan lære, hvad kvinder vil have.

Opskriften på et varigt parforhold

3. Han vil ikke prøve nye ting
Langt de fleste mænd vil gerne udvide deres - og din - horisont og eksperimentere, men det er selvfølgelig vigtigt, ideerne serveres på den rigtige måde. Hvis du f.eks. gerne vil indføre erotisk legetøj, så start med noget småt, der ikke overskygger hans manddom. Vis ham, hvordan du gerne vil have, han bruger den på dig. Du kan også læse en erotisk novelle op med en bestemt handling og fortælle ham, at det tænder dig.

4. Han er dårlig til at kysse
Et godt kys er ikke ensbetydende med tungen langt ned i halsen. En effektiv måde at kurere en deep-throater på er ved at prøve at kysse ham på samme måde, så skulle han gerne få det lært. Hvis ikke det virker, så vis, at et kys i stedet kan være drillende og legende. Og brug så tungen - med måde.

Derfor bliver han træt efter orgasme

5. Han er for slap ...
For meget sukker, rygning, junkfood, for lidt motion, for meget stress, for lidt søvn, for meget alkohol - alle de dårlige vaner er med til at tage begejstringen fra manden. Så sørg for at opfordre din mand til at løbe et par gange om ugen og til at spise sundt.
Kilde: Tidens Kvinder

Sexfantasier kan ødelægge parforholdet

Læs også