erotiske noveller
Kærlighed og sex

Erotiske noveller: Udlejeren

1. maj 2013
af Adrian1987
Erotiske noveller: Sex kan hurtigt blive meget uvedkommende, hvis man bærer på en stor sorg. I hvert fald indtil en ung, fræk og muskuløs fyr flytter ind

EROTISKE NOVELLER: UDLEJEREN

Mine dage, der gik, var lange og kedelige, mens jeg tænkte over livet og dets veje. Jeg forstod ikke, hvordan andre kunne være glade og forelskede. Jeg selv var lige blevet enke og forstod ikke helt, hvordan jeg skulle fylde det tomrum ud, som min mand havde fyldt op for mig. Sex var bare blevet et ord. Det var ikke noget, jeg i virkeligheden savnede. Jeg følte, at min verden var brast sammen, og jeg ville nok aldrig føle mig glad igen. Kunne bare forestille mig, hvordan jeg ville dø ensom på et gammelt plejehjem 20 år fra nu.

Min eneste glæde var mine to voksne børn og fire katte, der holdte mig med selskab. Det var det eneste, der kunne gøre mig lykkelig, men ikke sådan som da Charles havde været til stede. Jeg kiggede på vores lille hus, som han havde bygget. Jeg tænk te på minderne om, hvordan den førstefødte blev født lige der på havestien, fordi vi aldrig nåede ud til bilen. Hvor lykkelige vi havde været engang, men det var nu kun et minde.

Jeg havde længe overvejet, hvad jeg skulle gøre med huset, om jeg skulle sætte penge i det og sætte det i stand og sælge det. Det var jo blevet for stort, nu hvor børnene var flyttet ud, og jeg var alene om den store have.

LÆS FLERE EROTISKE NOVELLER HER

Kontaktannoncen

Men så fik min søn en genial idé. Jeg kunne leje nogle af værelserne ud, så ville jeg have lidt hjælp rundt i huset og stadig have selskab. Jeg satte straks en annonce i avisen:

55-årig kvinde søger lejer til værelse. Der vil blive serveret hjemmelavet mad hver aften, og tøjet bliver vasket. Det vil være som at komme hjem til mor igen. 2.000 kroner om måneden.

Jeg ventede spændt på, at nogen skulle ringe, men der var ingen, der ringede. Først klokken 16 næste dag: En ung mand på 24 år ville godt kigge på værelset. Han var lige blevet smidt ud af kæresten og stod nu uden bolig. Jeg spurgte ham, hvornår han kunne komme og se på det.

- Jeg kan komme nu, svarede han.

Som et lille barn juleaften ventede jeg spændt på, hvordan min udlejer så ud. Og ikke så lang tid efter ringede det på døren. Jeg åbnede døren og blev mødt af synet af en meget ung, meget trænet mand. Han havde en stram bluse på, der viste hans muskler, som var store. Forundret oplevede jeg, at for første gang siden Charles døde, skete der faktisk ting og sager nede omkring de private dele.

Jeg lukkede ham ind og viste ham værelset. Han stod og kiggede på mig og spurgte, om jeg var datteren til damen, der lejede det ud, hvorefter jeg opdagede, at jeg stod og fniste som en fjollet skoletøs.

- Nej, det er nu mig, der lejer ud, smilede jeg. Han stod og kiggede intenst på mig, så jeg kunne mærke en varme, der bredte sig ud igennem min krop, noget jeg kun havde oplevet den gang jeg var sammen med Charles. Vi stod lige ved siden af sengen, og jeg bad til, at han ville tage fat i mig og smide mig ned i sengen og vise mig, hvad han var lavet af.

- Jeg tager værelset, sagde han smilende, og jeg kunne ikke lade være med at tænke, at det var jeg glad for.

Håndværker

Senere, efter jeg havde lært John bedre at kende, fandt jeg ud af, at han var håndværker, så i stedet for at betale 2.000 kroner om måneden, nøjedes han med at hjælpe mig med at sætte huset lidt i stand og kun betale halvdelen.

En dag, hvor jeg lige havde været i bad, stod jeg og kiggede mig selv i spejlet. Jeg var jo ikke helt værst. Jeg havde stadig former, det var godt nok ikke mine ungpigeformer, men man kunne da se, jeg var kvinde.

I det samme braste John ind ad døren. Han kiggede forvirret på mig, mens jeg panisk samlede håndklædet op og dækkede mig til. Han stod selv halvnøgen kun dækket af sine boksershorts. Jeg kunne se, at han ikke var helt utilfreds med at have set mig nøgen, den havde rejst sig lidt.

Før en af os fik sagt noget, tog jeg mig selv i at række hånden frem mod hans boksere. Han stod bare der - og lod så det håndklæde, han havde i hånden, falde på gulvet. Jeg stillede mig helt op foran ham og kunne mærke hans ånde på mit ansigt, den var varm og velkommen. Jeg kunne mærke, hvordan det boblede i mig, da jeg tog chancen og lod min hånd glide hen over hans ædle del. Den rejste sig helt, og han sukkede.

Jeg tog nu ordentligt fat om den og kiggede ham i øjnene ligeså intenst, som han havde gjort, den første gang jeg så ham. Jeg trak hans boksershorts helt af og nød synet af et dejligt stort lem. Varmen fra dengang tog nu over. Jeg ville have ham, og det skulle bare være nu.

> Se galleriet : Verdens største og mindste pik

Håndværkerhænder

Jeg tog hans store håndværkerhænder og placerede dem på mine bryster. Han begyndte stille og roligt at ælte dem, mens han gik tættere på. Jeg bakkede, han fulgte efter, indtil jeg ramte toilettet og kun lige nåede at sætte mig ned for ikke at falde. Han stod stadig foran mig, nu med sit lem lige foran mit ansigt, det glinsede i lyset, og jeg stak min tunge frem og slikkede hovedet. Han sukkede og tog fat i mine skuldre, mens han trak mig frem mod sig.

Jeg vidste, hvad han ville have, så jeg åbnede munden og lod hans lem komme ind. Det var som om det voksede yderligere i munden på mig. Jeg begyndte grådigt at sutte og slikke - med nogle undtagelser, hvor jeg tog den til roden. Han stønnede et par gange og bad mig om at gøre det igen, som jeg da også gjorde for hans skyld, men jeg var ved at blive helt øm i halsen af at tage den så dybt hele tiden. Så rejste jeg mig op, tog fat i ham og sagde:

- Kom med mig, min søde John, nu skal jeg vise dig, hvordan det er at være sammen med en moden kvinde.

Jeg ledte ham ind til soveværelset, tog mit yndlings-silketørklæde frem og bandt det rundt om hovedet på ham. Han sukkede dybt og spurgte mig, hvad jeg havde tænkt mig. Jeg lagde ham på sengen, hans pik stod stadig i fuld honnør, jeg kunne mærke, at jeg var gennemvåd og lod mig selv glide stille og roligt ned over hans dejligt store, tykke skaft.

At mærke mig selv blive udvidet på den måde var fantastisk. Jeg var tæt på at komme bare ved at mærke ham oppe i mig. Jeg begyndte lige så stille at ride ham, han stønnede, ville mærke mere og lod sin hænder famle i blinde efter mine bryster.

Jeg stønnede og bad ham om at tage dem hårdt. Han maste dem næsten, mens jeg red ham, og jeg kunne mærke, hvordan han gled ind og ud af mig, hvordan jeg stødte ned i ham og hans pik sultent pressede sig op i mig.


Jeg stod af ham og lagde mig ned ved siden af ham. Jeg bad ham om at tage mig bagfra. Usikkert, stadig med bind for øjnene, stillede han sig op bag mig. Jeg kunne mærke, hvordan hans pik ledte efter mit våde hul. Han ramte ved siden af nogle gange - tæt på at ramme mig i røven. Men endelig lykkedes det, hans hoved ramte og kom en lille smule ind, før han maste hele pikken ind. Jeg var tæt på at falde sammen, fordi det var så hårdt, men det var dejligt at blive fyldt ud på den måde

Jeg bad ham om at kneppe mig, noget jeg ellers aldrig ville have sagt, men han fik det værste frem i mig.

- Knep mig! Knep mig hårdt!

Han begyndte at gøre det hårdere, mens jeg klynkede lidt og bad ham om ikke at skåne mig. Men så stoppede han og trak sig ud. Jeg stod forventningsfuld og ventede på, at han skulle forsætte.

Men det gjorde han ikke. Tværtimod tog han mit tørklæde af og satte det foran mine øjne, imens han tog mit lagen, rev det i stykker og bandt mine arme til sengen.

Jeg følte mig sårbar, men syntes også, det var rigtig frækt. Han stak to fingre ind i min mis og brugte mine egne safter til at blødgøre min røv med. Jeg blev overrasket, men ville have mere. Han lod lige så stille sin tommelfinger glide ind i røven. Det var en helt fantastisk følelse. Så kom hans våde spidse tunge og legede med.

Bad klynkende om mere

Jeg bad ham klynkende om mere og kunne mærke, at han rejste sig bag mig. Først lod han som om han ville lade pikken glide ind i min fisse, kun forsigtigt, indtil han skiftede retning og pressede den ind i min røv. Det eksploderede i hele min krop, det var vidunderligt. Jeg kunne mærke, hvordan han stille trak den ind og ud, hvordan jeg kunne give helt efter i kroppen for en kommende orgasme.

Han speedede op og tog fat i mine bryster. Så stoppede han igen og tog mine "håndjern" af.
- Leg for mig, sagde han og trak sig ud, vendte mig om på ryggen og lod sin pik glide ind i min røv igen.

Jeg legede med mig selv, som gjaldt det mit liv, indtil jeg kunne mærke en bølge glide igennem min krop, og jeg kom i en eksploderendeorgasme, mens jeg råbte til ham, at nu kunne jeg ikke holde igen længere.
- Kom for mig tøs, sagde han, mens jeg kom så meget, at det sprøjtede - noget jeg aldrig havde oplevet før.

Min orgasme strammede så meget om hans pik, at han kom med et brøl, mens han sprøjtede op i min dejligt udspilede røv. Han trak sig stille ud, mens mine tanker kredsede rundt om, hvor dejligt det var, og hvad der nu ville ske. Han lagde sig ned til mig og begyndte at slikke safterne op fra min mis.

Efter endt forestilling lå vi sammen og prøvede at komme os over redeligheden.
- Det skal vi snart gøre igen, sagde han
- Ja, det skal vi helt klart, svarede jeg

Læs også