sinful
Kærlighed og sex

Sexnoveller: "Jeg bandt ham til sengen"

1. maj 2013
af Nadia Falk
"Jeg rørte let med neglene på hans mave. Hans hænder samledes og lukkedes, mens han prøvede at komme fri". Læs denne og endnu flere sexnoveller her.

Læs endnu flere gode sexnoveller her

Jeg kunne forestille mig ham ligge her. Afslappet og nøgen. Det mørke hår ned i øjnene, når han sov. Hvordan han vågnede og langsomt åbnede sine grønne øjne og de sorte øjenvipper, der omkransede dem. Jeg lagde mig tilbage på sengen. Nicolai kom ind og smilede til mig.

- Du har sat musik på?

Han stod ved fodenden. Hvorfor skulle han være så lækker? Jeg satte mig op igen og kravlede hen mod ham over sengen. Jeg rejste mig op på knæ foran ham. Han rakte en hånd bag om mit hoved og trak mit ansigt ind mod sig. Jeg støttede mig med en hånd mod hans brystkasse. Kunne mærke hans muskler under min hånd. Hans læber var bløde og blide.

Jeg kørte gennem hans våde hår. Han slap min nakke, og jeg skubbede mig ud fra ham med den hånd, der stadig hvilede på ham. Jeg smilede til ham. I aften var det hans tur til at være offer. Jeg satte mig ned på sengen igen. Nicolai trak blusen op over hovedet og af. Jeg kiggede på ham imens, så på hans muskuløse overkrop. Hvordan mavemusklerne spændtes, mens han trak blusen af. Jeg beundrede hans krop, hans hud var mørk brun, og udstrålede sundhed. Ungt dyrisk livsmod, styrke og vildskab. Hans hoved var sænket, og han kiggede på mig gennem en hårtjavs

Jeg rejste mig igen op på knæene og lagde en hånd mod hans brystmuskel og lod mine negle glide ned over ham. Han kiggede spørgende ned på mig. Jeg gjorde det samme med hans overarme og helt ned til hænderne. Jeg tog hans hånd og trak ham ned til mig.

>>Vil du prøve blid bondage? Så er her et perfekt begynder-sæt til jer

Bandt hans hænder til hovedgærdet

Han satte sig ned på sengen, og jeg skubbede ham ned på ryggen. Jeg trak bæltet fra hans bukser af, og bandt hans hænder til hovedgærdet. Han smilede frækt til mig, mens jeg fæstede det. Jeg sad overskrævs på hans mave, og jeg kunne mærke hans hårde mavemuskler gennem mine trusser. Det ophidsede mig. Min bløde fugtige fisse mod hans hårde muskler. Det kildede sødt. Musikken bølgede ud af højtalerne. Jeg begyndte at åbne hans bukser. Jeg kunne se, at han var stiv indenunder. Han holdt øje med hver eneste bevægelse, jeg gjorde, han måtte rejse hovedet en smule for at se mig.

Hans hænder var samlet over hovedet, og han tog fat i hovedgærdets stænger med begge hænder for at rejse sig. Han sagde stadig ingenting. Jeg lynede langsomt hans bukser ned og skubbede dem af. Hans lem pressede sig op mod hans sorte boksershorts. Man kunne tydeligt se konturen og størrelsen. Jeg lod en finger kæle hen over den uden på stoff et. Den sitrede mod min finger. Han kiggede vurderende på mig. Jeg satte mig ned på ham, og kørte hænderne op over hans stærke overkrop. Al den styrke og helt i min magt. Han pressede sig mod mig, løftede hovedet for at kysse mig, men kunne ikke nå.

Hans hænder var krummet sammen, og senerne i hans arme trådte frem. Jeg sænkede mit hoved, indtil mine læber næsten rørte hans, og rejste mig så igen. Han lagde sig ned igen. Jeg formede mine fugtige læber til et lille "o" og puttede en finger ind i den. Kørte den ind mellem mine læber - langsomt - og trak den ud igen. Jeg gned mig mod hans pik og kunne mærke den pressede sig op mod mig. Mine trusser var blevet våde.

Jeg rørte ved mine bryster gennem kjolens stof. Stoffet var glat under mine fingre. Jeg førte den anden hånd ned mellem mine ben og lagde en hånd på mine fugtige trusser. Jeg trak hurtigt kjolen op over mit hoved og af.

Skubbede brysterne sammen

Jeg skubbede mine bryster sammen med begge hænder, så de rørte hinanden og dannede en revne. Jeg kiggede ned på dem. De blev større, når jeg var ophidset, og de var meget spændte lige nu. Nicolai kiggede op på dem og så op på mig. Jeg trak min BH ned og lod den sidde under dem. Den pressede dem lidt opad. Jeg masserede dem med en hånd, de var bløde og eftergivende under mine fingre. Jeg lænede mig frem mod Nicolai, og han rejste sig igen og prøvede på at nå dem. Han kunne ikke, hans hænder vred sig i remmen, men den gav sig ikke. Jeg rejste mig, skrævede over ham og trak mine trusser af.

Han kunne se lige op i min fisse, derfra hvor han lå. Jeg satte mig ved siden af ham og strøg kælent en hånd henover hans pik. Den var gylden ligesom resten af hans hud - og stor. Jeg tog den i hånden. Jeg kunne lige akkurat nå rundt om den. Jeg undrede mig stadig over, at der var plads nok til hans pik oppe i mig. Jeg rørte ved min fisse med en let finger. Stak langsomt min pegefinger op i hullet. Jeg trak fingeren ud igen og smurte saften ud over min klitoris og de inderste kønslæber.

Jeg sad på alle fire. Nicolais blik var rettet mod min røv. Jeg fik vand i munden af at se på hans pik. Den var stadig tør. Jeg havde lyst til at se den glinse, ligesom jeg forestillede mig min kusse gjorde lige nu. Jeg satte ansigtet ned til den, den styrede sig op mod mig. Jeg rettede igen blikket mod Nicolai, som smilede til mig. Han havde set, hvad jeg havde lyst til. Jeg satte tungen næsten nede ved roden af pikken og kørte op ad den langsomt helt op til hovedet.

Den smagte ligesom hans hud duftede. Han lukkede øjnene, da jeg nåede derop, så kiggede han igen ned på mig.

Jeg havde efterladt et vådt spor, men den var ikke rigtig våd. Jeg tog blidt om den oppe ved hovedet på det sarte sted, og mine negle var ganske tæt på. Jeg kørte i slowmotion hånden ned over den, til den nåede roden. Jeg kørte min tunge i et let tempo på hovedet af den. Rundt om hovedet. Gjorde den godt våd med min tunge, inden jeg ville smage den rigtigt inde i munden.

Jeg kunne se hvad han tænkte: "Så gør det dog!".

- Må jeg ikke drille dig?

"Jeg gjorde min mund helt blød mod hans hårde pik"

Jeg rørte let med neglene på hans mave. Hans hænder samledes og lukkedes, mens han prøvede at komme fri. Jeg tog fat om hans pik igen og kiggede ham i øjnene, mens jeg førte den ind i munden. Han holdt op med at vride sig øjeblikkeligt. Jeg elskede den magt, jeg havde. Jeg gjorde min mund helt blød mod hans hårde pik og lod tungen strejfe hen over hovedet, mens jeg tog den længere ind i munden.

Han åbnede øjnene igen og iagttog mig, imens jeg gav ham et blødt blowjob. Jeg tog den ud af munden og begyndte at slikke den, til der rendte striber af savl ned ad den. Han var begyndt at stønne højt, han svedte. Hans smukke ansigt så anspændt ud, og venerne i hans hals trådte frem.

Jeg rejste mig igen op og stillede mig overskrævs som før, mens jeg kiggede ned på ham. Denne gang lidt længere tid, så han kunne se, hvor våd og opsvulmet jeg var. Han kunne se alt det, han ikke kunne nå. Jeg nød at se ned på ham, se hvordan hans selvkontrol var fuldstændig spoleret. Jeg gik i knæ over ham og gned med en finger i cirkler rundt om klitoris.

Jeg havde meget lyst til at slippe ham fri, så han kunne komme til, og jeg kunne læne mig tilbage.
Men jeg var ikke sikker på, hvad der ville ske, hvis jeg bandt ham op. Jeg tog fat om hans pik bag mig og mærkede pikhovedet mod min fisse. Kørte den forsigtigt rundt om klitoris og lod den hvile lidt ved mit hul. Holdt kæft hvor havde jeg lyst til at binde ham op og lade ham kneppe mig!

Nicolai bevægede sig under mig, og jeg åbnede øjnene og rettede atter min opmærksomhed mod ham. Mine bryster vuggede ned mod ham, og han sugede en af brystvorterne ind i munden. Han kæmpede endnu mere med hænderne for at komme fri. Jeg rettede mig op igen. Han var blevet våd rundt om munden af at sutte på mit bryst.

Musklerne i hans arme arbejdede for at komme fri. Jeg syntes, jeg kunne se remmen give sig. - Vent! sagde jeg. Og han stoppede og kiggede hen på mig. Mit underliv brændte.

- Vil du gerne smage mig? Jeg rejste mig op, så han kunne se.
-Ja for satan, svarede han, og jeg sænkede mig ned over hans mund. Han satte hele munden til og sugede, som om han drak af en skål.

Jeg faldt fremover med overkroppen og støttede med hænderne på væggen. Han havde suget mine kønslæber ind i munden, og hans bløde mund og tunge suttede og sugede. Han trak vejret igennem næsen, så han kom til at lyde, som om han fnyste. Han løftede krampagtigt hovedet for at komme endnu tættere på, som om han ville mase sig ind i mig. Han stak tungen op i mit hul. Jeg udstødte et lille hvin og smed hovedet bagover.

Han suttede videre uden at ænse noget andet. Jeg var nødt til at rejse mig op, at fjerne mig, inden jeg kom, men jeg nåede det ikke, han sugede sig fast som en igle og jeg sank svimlende sammen ved siden af ham. Mine øjne var lukkede, og mit underliv dunkede efter den voldsomme behandling. Og den dejlige kilden bredte sig ud i hele kroppen, til jeg følte det, som om jeg skulle besvime. Jeg famlede efter hans varme brystkasse ved siden af mig og hvilede mit hoved mod ham, mens det sidste af orgasmen fortonede sig. Jeg svedte på ryggen og var varm i hele kroppen.

>>Prøv at tilføje en penisring til jeres sexliv - det er både sjovt og sexet - find de bedste her

Kom i en kraftig orgasme

Jeg kom langsomt til mig selv og huskede Nicolai, der stadig lå bundet. Orgasmen havde måske varet et halvt minut, det havde føltes fuldstændig overvældende anderledes og mere kraftigt end nogensinde før, men alt for tidligt.

Jeg drejede ansigtet om mod hans. Han så ned på mig. Han havde stadig det liderlige blik i øjnene. Jeg rødmede.

- Jeg binder dig op nu, sagde jeg og fumlede over hans hoved. Han fangede igen en af mine bryster med munden og suttede grundigt på det. Det kildede, men min kusse gjorde lidt ondt, det var alt for hurtigt at begynde at blive ophidset igen. Jeg fik hans hænder fri af bæltet.

Der var røde striber på hans håndled. Med det samme han fik sine hænder fri, tog han fat i mine bryster og æltede dem i hænderne, mens han suttede og slikkede brystvorterne. Han tog et sikkert greb om min talje, og halvt skubbede halvt smed mig om på ryggen. Så var han over mig som et rovdyr. Han lænede sig ned over mig og kyssede mig voldsomt.

Han samlede mine hænder over hovedet og pressede dem fast ned mod madrassen, selv om tvang slet ikke var nødvendigt - jeg gjorde ingen modstand. Han kunne nemt have mine håndled i en hånd. Med den anden tog han fat i mit hår, og slikkede sultent hen over mine læber.

Jeg ved ikke, om det var fordi, han kunne mærke, at jeg ikke gjorde modstand, men han slap grebet om mine håndled. Han ledte efter noget, mens han tvang mit ansigt op mod sit og pressede vores munde sammen. Det rislede mig ned ad ryggen. Det var bæltet, han ledte efter. Han løftede hovedet, mens han puttede mine hænder ind i løkken.

- Du behøver da ikke binde mig, prøvede jeg. Han kiggede på mig.
- Jo, sagde han og tilføjede:
- Du trænger til at mærke, hvem af os det er, der egentlig har magten.
- Nicolai, du behøver altså ikke, jeg render sgu' ingen steder.
- Nej, og nu kan du heller ikke, selv om du får lyst. Han bandt remmen fast til sengen.
- Og lig stille. Han pressede et sidste kys ned over mine læber og rejste sig så op og gik hen og skiftede musik. Han satte en cd på og skruede lidt op.
- Jeg ved ikke helt om det er din smag? Nej, du behøver ikke svare. Hvis du bare kan finde ud af at sprede dine ben, er det helt fint, grinede han til mig.

Læs også