erotiske noveller
Kærlighed og sex

Erotiske noveller: Firkantsfantasien

15. maj 2013
af Tidens Kvinder & Nadia Katrine
Foto : Shutterstock
Vi synes begge, at det vil være frækt at have et andet par med i seng. Så da vi finder et lækkert par, er det tid til at prøve alle grænser af! Læs en af Q's pirrende erotiske noveller her

EROTISKE NOVELLER: FIRKANTSFANTASIEN

Det er en kedelig og grå eftermiddag. Min forlovede, Thomas og jeg sidder bare og surfer lidt rundt på nettet fra hver vores computer. Vi snakker slet ikke sammen, men sidder bare og fordyber os i hver vores skærm. Jeg ser, han logger på sin Messenger, så jeg sender ham en hilsen om, at jeg elsker ham. Han svarer mig sødt tilbage, at han elsker mig højere end højt.

Skriveriet fortsætter harmløst lidt endnu, men efter lidt tid bliver tasterne glødende af de frække ord, vi sender til hinanden og aftaler til sidst at mødes i soveværelset om 10 minutter.

Friske batterier i dildoen

Jeg logger af og går ud på badeværelset og gør mig lidt lækker for min udkårne. Jeg går forbi ham i stuen med et frækt blik i øjet og videre op i soveværelset. Jeg tjekker, om der er friske batterier til dildoen og lægger mig helt nøgen på sengen og venter.

Jeg sender ham en sms om, at der vist er gået 10 minutter nu, og jeg er mere end klar. Han løber nærmest op ad trappen, stopper lige foran døren og kommer stille ind i værelset. Han bider sig lidt i læben, da han ser mig ligge på sengen og fortæller mig, hvor fræk han synes, jeg er, og hvor meget han har lyst til mig.

Vi tænder hinanden ved at fortælle om ting, vi har lyst til. Sætningerne bliver hede og ekstremt grænseoverskridende for os begge. Vi siger også ting, som vi måske ikke kunne tænke os at gøre i virkeligheden, men alligevel er det så frækt at tænke på, imens vi ligger der.

Efter skøn sex ligger vi og puster ud og snakker lidt om de ting vi lige fik sagt i kådhed. Drømmen for min kæreste er at få lov til at se på, mens jeg er sammen med en anden pige, og vi har da prøvet på at finde en sød pige, men har også droppet det igen. Nu begynder vi at snakke om et par i stedet for.

Min kæreste fortæller mig, at han godt kunne tænke sig at være seksuelt sammen med en anden mand, men hvor langt han har lyst til at gå, ved han ikke. Han ved bare, at han skal være virkelig tændt. Vi går i gang med at søge efter et friskt og frækt par på nettet, og der går ikke lang tid, før vi har modtaget de første mails og tilbud. Vi finder et par, som vi begge kan lide at se på og snakke med og aftaler, at vi skal mødes et par gange for at se, om kemien mellem os er der.

LÆS FLERE EROTISKE NOVELLER HER

Invitere et andet par med hjem

Kimmie og Michael hedder de, og de er søde og sjove. Vi møder dem et par gange og spiser på en restaurant for ikke at ende i pinlig stilhed derhjemme. Men på vores tredje date sender Thomas mig en sms, hvor han spørger, om vi ikke skal invitere dem med hjem. Jeg tænker lidt på beskeden som en form for grønt lys til, at det nu er mig, der skal tage denne beslutning, om jeg har lyst til at få dem tættere på. Vi skal til at betale regningen og tager vores jakker på. Jeg giver mig selv fem minutters tillægstid ved at undskylde mig på toilettet. Da jeg skal vaske mine hænder, kommer Kimmie ud for at spørge om jeg er okay.

Hun stiller sig i døråbningen, strittende med sin flotte barm, der titter frem i udskæringen af hendes jakke. Jeg tænker, at det er nu eller aldrig og går hen imod hende og udgangen. Tager en dyb indånding og spørger, om de vil med hjem og se en film eller bare snakke videre. Jeg undgår at se på hende, da jeg pludselig bliver meget genert. Hun siger til min trøst, at hun havde haft det samme i tankerne, men havde ikke været sikker på, om vi ville have dem med hjem.

Vi griner begge lidt og går ud til mændene og fortæller om vores lille aftale. Kimmie og Michael
går ud ad døren, og jeg sender Thomas et frækt blik. Jeg kan se, at han bliver vild ved tanken om alt det, der kan ske senere.

Vi kommer hjem og får slænget os i sofaerne. Jeg vælger at sætte mig ved siden af Kimmie, da jeg tænker, at vi skal snakke lidt. Jeg tænker på, hvad de måske har snakket om i bilen, men tør ikke helt at spørge. Min hjerne arbejder på højtryk for at fi nde på en hentydende bemærkning. Så lyser pæren. Jeg rejser mig og siger, at jeg hellere må trække gardinerne for, så folk ikke kan se ind, når vi først går rigtigt i gang.

Jeg venter på, at der skal komme enten en god eller dårlig tilbagemelding, og selv om der højst går to sekunder, føler jeg det som et halvt år, men så siger Michael - Gudskelov, jeg troede sgu' aldrig, I ville spørge. Meget lettende.

> Læs også : 3 stks gratis sexlegetøj du allerede har i hjemmet

Leger med hendes hårde brystvorter

Jeg tænder lidt stearinlys og sætter mig over til Kimmie igen. Ved ikke hvorfor, men jeg sidder lidt og venter på et tegn fra Thomas, indtil det slår mig, at planen jo egentlig er, at de to mænd bare skal se på og tage den derfra, alt efter hvad de nu får lyst til. Så jeg læner mig nervøst op ad Kimmie og trækker hendes lange mørke hår væk fra halsen, så jeg kan komme til at kysse hende blidt i nakken.

Hun tager sin hånd op og holder fast i mit hår, som om hun kan lide det jeg gør. Jeg presser hende forsigtigt tilbage i sofaen og lader min ene hånd glide ned og strejfe hendes store bryster. Jeg skæver over til drengene, der meget pludseligt er holdt op med at snakke så meget, for at se, hvad de syntes om sagerne. De ser ud til at nyde det voldsomt.

Både Thomas og Michael er i fuld gang med at finde deres knapper i bukserne for at lukke dyret ud. Jeg kysser Kimmie langsomt op langs halsen og ned ad brystet. Hun tager min hånd og sutter på min pegefinger. Jeg kiggede op på hende, og hun fugter sine læber som tegn på, at jeg gerne må kysse hende. Jeg strækker mig for at nå hendes læber og hun trækker mig blidt i håret for at hjælpe mig op imod hende. Hendes tunge slikker mine læber, og vi kysser hinanden blidt og inderligt.

Det føles rigtig rart at være lidt nervøs og spændt på det uvisse, der eventuelt kan ske. Jeg lader mine læber glide ned ad hendes hals igen og trækker trøjen og bh'en til side. Kigger op engang for at se, om det er okay, og det er det. Jeg leger med hendes stive og hårde brystvorter med min tunge.

Glider længere ned ad hendes bløde mave og mærker, hvordan hun dirrer - måske ved tanken om hvor langt ned jeg vil fortsætte. Jeg kysser hende på hver enkelt kvadratcentimeter af maven og med små forsigtige løft trækker jeg hendes bukser lidt ned.

Begravet mellem hendes ben

Jeg strækker hendes ben op i vejret og lader mine kolde fingre spille hele vejen fra foden til låret.
Jeg kan se, at hun kan lide det. Jeg fortsætter med at give hende små våde kys op langs hendes glatte og brune ben, og da jeg kommer op til lysken, trækker jeg trussen til side og kysser hende langs låret og ind over bjerget og ned, indtil jeg kan se, at hun bevæger sine hofter i små cirklende bevægelser.

Jeg ved at jeg har ramt rigtigt da Kimmie begynder at komme med små støn. Hun nyder helt vildt, at jeg slikker hende, og hun bliver hurtigt dejlig våd. Mine fingre glider meget langsomt ind og ud af hende, og hendes underliv bevæger sig i takt med min tunges cirkler.

Jeg bliver efterhånden selv ret tændt og meget våd af det. Jeg får med lidt besvær trukket mine egne bukser ned og blander vores safter med mine fingre ved at røre mig selv, mens jeg nyder at smage hende. Vores mænd sidder og ser på, mens deres pikke bliver hårde og store.

Jeg beder Thomas om at komme hen og kysse og røre ved mig og spørger Kimmie, om hun vil slikke mig. De tænder mig for vildt, og Michael rejser sig for at røre ved Kimmie, der strutter med sin dejlige røv lige i vejret. Han putter hurtigt sin pik i hende, og hun stønner højt. Jeg vil også kneppes. Hun lægger sig igen på ryggen, og jeg stiller mig på alle fire over hende med hovedet begravet mellem hendes ben og beder Thomas tage mig blidt bagfra.

Kimmie kan mærke i sin mis, at jeg bliver kneppet, hver gang han støder til, og jeg slikker hende, så godt jeg kan. Jeg får Thomas til at sætte sig hen i sofaen igen, hvorefter Kimmie tager styringen og nærmest kaster mig af hende, mens hun siger, at nu er det vist min tur til at nyde og hende der skal yde. Jeg lægger mig på ryggen og ser smilende over på Thomas, der er rimelig tændt. Jeg spørger Michael og Thomas, om de ikke havde lyst til at røre ved hinanden, mens jeg ser på og bliver slikket.

Thomas kigger spørgende på Michael, der tilsyneladende giver ham svaret, at han godt må, for kort tid efter er Thomas nede på gulvet foran ham i gang med at udforske sine mere homoseksuelle sider. Det er nyt og spændende at se på. Jeg havde været meget i tvivl, men det tænder mig rent faktisk helt vildt at se på, at han sidder og leger med en anden pik og sutter på den forsigtigt og nysgerrigt. Michael har prøvet en fyr før, så han lader bare Thomas gøre, hvad han vil.

Kimmie slikker mig, og det er ekstremt dejligt. Jeg kommer flere gange. Thomas sætter sig op igen, og Michael spørger ham, om han må sutte på ham. Thomas nikker. Det er dejligt, kan jeg se, og der går ikke lang tid, før han kommer. Michael sluger hans sæd og spørger, om han må kneppe Kimmie, mens hun slikker mig, og vi svarer, at det må han gerne. Kimmie slikker mig, indtil Michael og hun selv kommer på en gang, for det er så vildt, at hun ikke kan styre hverken støn eller skrig.

Bagefter tager vi tøjet på, efter at have grinet lidt, og de kører kort efter. Thomas og jeg har aldrig set dem igen, men vi fik prøvet vores fantasi af.

Artiklen indeholder affiliatelinks

Læs også