erotiske noveller
Kærlighed og sex

Erotiske noveller: Det var en lørdag aften

15. maj 2013
af Tidens Kvinder & "Din skat"
Foto : Shutterstock
Erotiske noveller: Vi har haft en dejlig aften sammen, men den er slet ikke slut endnu, for jeg har en fræk plan, der nok skal gøre denne aften helt uforglemmelig

EROTISKE NOVELLER: DET VAR EN LØRDAG AFTEN

Det er lørdag aften, og vi er netop kommet hjem fra en middag på den lokale kro. Middagen var rigtig lækker, og vi er godt mætte. Vi har haft en rigtig dejlig aften og har fået snakket en masse om ugen, der netop er gået, men nu sidder vi blot og nyder stemningen uden at sige noget til hinanden. Stuen er oplyst af stearinlys, og ilden buldrer i brændeovnen.

Der er blød musik på anlægget, og vi slapper af med lidt rødvin. Jeg kigger på dig, mens du sidder i stolen og tænker, at du ser rigtig godt ud i dit jakkesæt.

LÆS FLERE EROTISKE NOVELLER HER

Jeg har en hemmelig plan med i aften

Inderst inde har jeg en lille knude af nervøsitet i maven, for jeg har en hemmelig plan med i aften. Jeg sidder og tager mig lidt sammen, for nu skal det være. Jeg tæller til 10 indeni og rejser mig for at gå ud i køkkenet.

- Hvad skal du, spørger du.
- Jeg skal bare hente lidt mere vin, svarer jeg, hvilket naturligvis er en lille hvid løgn.

I køkkenet skifter jeg hurtigt tøj og sko. Jeg retter på håret, kigger mig i spejlet og er faktisk ganske tilfreds med det, jeg ser. Faktisk har jeg altid haft det sådan, at jeg elsker at klæde mig pænt på for din skyld. Jeg går tilbage mod stuen, og på min vej derind kan jeg høre, at du nynner med på musikken. Så ved jeg, at du er helt afslappet, men det har jeg tænkt mig at lave om på.

Jeg stiller mig i døråbningen. Du bliver overrasket over at se mig, og det er nok kjolens fortjeneste, for den har du ikke set før. Jeg ser ret godt ud i den, den er også temmelig fræk. Den har en dyb udskæring og er åben i ryggen. Derudover har jeg lange sorte handsker på, selvsiddende strømper og sorte højhælede sko. Jeg er sikker på, at du kan lide det, du ser, for du er holdt op med at nynne, du sidder bare der i stolen, mens du kigger på mig og ingenting siger.

Med langsomme skridt går jeg over imod dig, og jeg lader mine hænder kærtegne min krop fra mine bryster ned over hofterne, imellem mine ben og tilbage igen og da jeg står foran dig, spreder jeg let mine ben og begynder at danse lidt vuggende frem og tilbage.

> Læs også : Denne type mand får mest sex

Jeg nyder, at du kigger på mig på den måde, som du gør, og nervøsiteten er afløst af lyst. Vi får øjenkontakt, og det er lige før, at jeg i dine øjne kan se, hvad du tænker. Jeg elsker, når du ser på mig med den specielle blanding af lyst og kærlighed. Mine hænder kærtegner min krop, og jeg lader mit hoved falde let bagover, mens jeg nyder min egen berøring, og jeg får en let gåsehud over hele kroppen af at mærke det bløde stof fra handskerne på min hud.

Kærtegn ballerne

Jeg lader den ene kjolestrop glide ned og herefter den anden, og jeg vender mig langsomt om, mens jeg stadig vrikker lidt frem og tilbage med hofterne Jeg ved, at du elsker min røv, og jeg fører hænderne om til mine balder og løfter langsomt kjolen, så du kan nyde synet af den. Jeg bukker mig helt ned foran dig og siger, at du skal kærtegne mine balder med dine hænder, og det gør du.

Det er dejligt at mærke dine hænder, jeg er vild med dem og det, som de er i stand til at gøre ved min krop. Du tager fat i mine hofter giver dem et let klem, fortsætter lidt med at massere min røv, og langsomt lader du en finger glide ind mellem mine ben for at kærtegne min fisse. Jeg er sikker på,at du kan mærke, hvor våd jeg allerede er.

Jeg træder et skridt frem, så du ikke længere kan nå mig, og jeg vender mig imod dig igen. Jeg fortsætter med at danse lidt for dig, mens jeg lader mine kjolestropper glide helt ned over mine skuldre. Kjolen glider videre ned ad hofterne og lander på gulvet, hvor jeg træder ud af den.

Mine hænder bevæger sig ned mod trussekanten, og jeg lader en finger kærtegne min fisse uden på mine trusser. Det føles rigtig godt, og jeg kan mærke, at min nervøsitet er helt væk nu, hvor jeg er blevet så ophidset.

Med den anden hånd kærtegner jeg mine bryster, så brystvorterne bliver helt stive. Jeg tager fat i trussekanten og hiver lidt ned, så du lige kan ane min næsten glatbarberede fisse, jeg vender mig om igen og bukker mig helt ned, mens jeg langsomt tager trusserne af. Jeg går nu over til sofaen og sætter mig ned
- Nu skal du slikke fisse, siger jeg til dig.
Hele dagen har jeg tænkt på det, og jeg spreder mine ben, mens du rejser dig fra stolen, kommer hen imod mig og sætter dig foran mig på dine knæ.

> Læs også : Hvor normalt er DIT sexliv? Få svaret her!

Din tunge er overalt

Du starter med at kysse mine lår og inderlår, mens du bruger din tunge i langsomme bevægelser op imod min fisse. Du undgår helt bevidst at ramme mine kønslæber og min klitoris.

Du fortsætter med at drille mig lidt på denne måde, men det er mig, der bestemmer, så med begge hænder tager jeg fat i dit hoved og fører det hen imod min fisse. Jeg vil mærke din tunge nu. Da din tunge rammer spidsen af min klitoris, er det som en lille eksplosion i min krop, som får mig til at stønne let. Det er bare så fantastisk dejligt.

Du er rigtig god til at bruge din tunge, og du slikker mig på mine kønslæber, rundt om klitoris, på indersiden af mine lår, tilbage til mine kønslæber og igen rundt om klitoris. Din tunge er overalt. Jeg tager en tår af min rødvin, kigger på dig, og du kigger op på mig, mens du slikker min fisse. Det er så frækt at se på dig, og jeg smiler til dig, da vi igen får øjenkontakt.
- Kan du lide at slikke min fisse skat? spørger jeg.

Det kan du. Jeg er blevet mere og mere liderlig, og jeg er nødt til at mærke noget oppe i mig, så jeg finder min dildo frem, som jeg har gemt under en pude. Jeg siger til dig, at du skal stoppe, fugter dildoen med min mund og fører den langsomt op i min våde fisse for derefter at føre den lidt ud og ind igen. Jeg tænker, at du skal vente lidt endnu med at mærke min våde fisse. Det er bare så lækkert, og jeg stønner lidt højere, mens du sidder foran mig på knæ og kan se min nydelse fra dildoen, der glider ind og ud af min våde fisse. Jeg bliver bare mere liderlig af, at du kigger på mig.

- Mmmh - knep mig med den, siger jeg til dig, så du tager fat i den med din hånd og knepper mig først langsomt og derefter lidt hurtigere. Uden at jeg beder dig om det, rejser du dig halvt op og begynder at sutte på mine bryster.

Stenhårde brystvorter

Det føles fantastisk på mine stenhårde brystvorter. Jeg ser din tunge cirkle omkring dem og kan samtidig se din anden hånd trække dildoen ind og ud af min fisse - det er bare så frækt, når du "arbejder" med mig på denne måde. Jeg lukker øjnene og mærker bare dig og det, du gør. Jeg kunne blive ved sådan her hele natten, men jeg beder dig alligevel om at stoppe, for nu vil jeg smage din pik, så du rejser dig op, tager dine bukser af og sætter dig i sofaen.

Nu er det min tur til at knæle, og jeg kan se på din pik, at også du er ophidset. Den er stor og hård, og jeg har virkelig lyst til at lade mine læber glide ned over den. Jeg starter med at kysse dine lår, og min tunge lader jeg langsomt i cirkler bevæge sig op imod din pik. Du sukker lidt og holder mit ansigt imellem dine hænder, mens du kærtegner mit ansigt og mit hår.

Jeg slikker dine nosser, og med tungespidsen fortsætter jeg på bagsiden op ad din pik op langs strengen. Jeg fugter mine læber og lader dem glide et lille stykke ned over dit pikhoved. Jeg kan mærke, at du forsøger at presse din pik længere ind i min mund, men nej - det er stadig mig, der bestemmer.

Jeg fortsætter lidt endnu med at kysse og slikke dit pikhoved, indtil jeg ganske langsomt og stykke for stykke tager mere og mere af din pik i munden. Da mine læber når helt ned til roden, stønner du højt, og da jeg kigger op på dig, er jeg slet ikke i tvivl om, at du nyder det. Det gør jeg også. Jeg elsker at slikke din dejlige pik og mærke den vokse og blive stor og hård i min mund. Jeg er vild med synet, lyden, duften, følelsen og smagen af dig.

Igen har vi øjenkontakt, og dine øjne lyser af lyst, begær og liderlighed. Det er bare så frækt.
- Kan du lide at se mig med din pik i min mund? spørger jeg.
- Mmm, er det eneste du kan få fremstammet

Du er vild med at komme i min mund

Jeg starter med at sutte din pik i et stille tempo, men snart går det hurtigere, og jeg fornemmer, at også din ophidselse bliver større og større, indtil du siger, at jeg skal stoppe, hvis du ikke skal komme med et brag.

Jeg ved, at du er vild med at komme i min mund, og normalt ville jeg også give dig lov, men ikke i aften. Jeg vil mere end det. Du får en lille pause, men din pik er stiv og hård, og jeg kan ikke vente meget længere med at mærke dig oppe i mig. Så jeg sætter mig ovenpå dig og begynder at ride dig. Jeg lader kun lige dit pikhoved komme indenfor og glider lidt frem og tilbage i et stykke tid. Det er vildt pirrende. Da jeg endelig lader mig glide helt ned over din pik, breder der sig en varme i hele min krop. Det er så ubeskrivelig dejligt at mærke din pik glide ind og ud ad min fisse, og det er svært for mig at holde et roligt tempo, for jeg har længtes efter dette.

Du tager fat om mine hofter, og igen vil du gerne bestemme farten, men du skal ikke bestemme noget - i hvert fald ikke endnu, så jeg stopper dig og læner mig imod dit ansigt, så du kan slikke mine bryster, og det gør du villigt.

Mine brystvorter er stadig stive, og jeg er om muligt blevet endnu mere liderlig.
- Læg dig ned på gulvet, siger jeg til dig. Og mens du lægger dig på ryggen, stiller jeg mig over dig med et ben på hver side af dig, og jeg tager mine handsker, sko og strømper af, så jeg nu er helt nøgen.

Jeg finder massageolien frem og lader et par dråber falde ned på din krop, og du gyser lidt, for olien er en lille smule kold. Jeg sætter mig ovenpå dig, og begynder at massere din krop ind i olien, der hurtig bliver lun mellem mine hænder. Den overskydende olie på mine hænder smører jeg ind på mine bryster, min mave og min røv, og snart er jeg lige så glat, som du er.

Jeg lægger mig oven på dig og lader mig glide frem og tilbage over din krop, så du kan mærke mine bryster og min fisse imod din hud, og det føles rigtig godt at være så tæt på dig. Du ser også ud til at nyde det. Jeg kysser dig, vores tunger mødes i en fræk leg, og jeg kan mærke din stive pik imod mit lår.

Jeg har en ubeskrivelig stor lyst til dig, så jeg lægger mig ned på ryggen og siger, at du skal lægge dig oven på mig. Med din ene hånd fører du pikken op i min våde fisse og støder den langsomt i bund. Nu ligger vi helt tæt, så tæt, at jeg kan mærke dit hjerte banke, hvilket giver mig en stærk følelse af samhørighed.

Vi er begge glatte af olien - det føles godt, og du fortsætter med at trække din pik ind og ud i et meget stille tempo, mens du kysser mig på munden, i panden, og på halsen. Det er så uendelig blidt og helt fantastisk dejligt. Sådan ligger vi i et stykke tid, men jeg vil gerne mærke din styrke, og med mine hænder presser jeg dine hofter frem og tilbage i et hurtigere og hurtigere tempo, og du følger med.

Håndjern

Under sofaen trækker jeg et par håndjern frem, og jeg tager hænderne over mit hoved og siger, at du skal give mig dem på. Nu må du gerne tager magten. Du giver mig håndjernene på, og nu ligger jeg der fuldstændig i din vold. Det ophidser mig voldsomt.

Dine stød bliver hårdere og hårdere, og mine bryster hopper i takt og i tempo med dine stød.
Jeg stønner højt af liderlighed og kan bare ikke få nok at dig og din pik. Pludselig rækker du over efter dildoen, der stadig ligger i sofaen, og spørger mig, om jeg vil have en pik mere, og inden jeg når at svarer dig, putter du den i min mund, så jeg kan smage mine egne safter.

> Læs også : Det mener han i virkeligheden om dig i sengen

Du fører dildoen ud og ind af min mund, imens du knepper mig og rejser dig halvt op på knæene, så du kan nyde synet Du finder også dit slips, som du har taget af tidligere på aftenen. Du binder det for mine øjne, så jeg ingenting kan se, og med et bliver mine andre sanser forstærket. Din pik kører ind og ud af min fisse, først hurtig og hårdt og derefter lidt langsommere, og jeg er så liderlig nu, at jeg har lyst til at skrige.

Jeg opdager ikke, at du fugter din finger med spyt, men da du vender mig halvt om på siden, mærker jeg, at du stikker den op i min røv, så jeg bliver kneppet i alle huller. Jeg synes, det er meget meget frækt, og jeg nyder at være i din magt.

Jeg ønsker, at du skal bruge mig, som du lyster, og jeg er villig til at gøre alt, hvad du beder mig om. Nu stopper du med at kneppe mig, trækker din pik ud og flytter dig om til mit ansigt. Halvt siddende på mit bryst og med et ben på hver side af mine skuldre kan jeg fornemme din stive pik foran mit ansigt, og du siger, at jeg skal slikke den ren af mine safter.


Klar til at modtage dig i det stramme hul

Du tager fat i mit hår, holder mit hoved foran din stive pik, og så begynder du at kneppe mig i munden. Din pik er stor og hård som aldrig før, og jeg gør mit bedste for at sutte din pik, sådan som jeg ved, du allerbedst kan lide det. Det bliver for meget for dig, og du må have en pause. Du tager håndjernene af mig, og slipset foran mine øjne fjerner du også.
- Vend dig om på alle fire, siger du med en kommanderende stemme.

Et gys farer gennem min krop, for jeg ved, hvad der nu skal ske. Med flad hånd giver du mig to klask på balderne, og jeg stønner lavt og stritter så meget, jeg kan med min røv. Jeg er klar til at modtage din pik i mit stramme hul, og du glider langsomt op i mig. Allerførst er det meget forsigtigt, men snart bliver tempoet hurtigere, og jeg er helt ude at kontrol med mig selv.

Det er så frækt at mærke din pik i mit stramme hul og mærke, hvordan jeg bliver udvidet, og med en fast hånd presser du min overkrop ned i gulvet, mens du knepper mig hårdere og hårdere. Igen giver du mine balder et klask,
- Kan du lide at blive kneppet i røven skat? spørger du mig
Jeg er så ophidset, at jeg knap kan svare dig, men jo - du kan tro, at jeg kan lide det. Du fortsætter med at tale til mig, og med din mørke og lavmælte stemmer fortæller du mig, at jeg er lækker, hvor frækt det er, og hvor frækt det ser ud, og jeg kan mærke, at jeg må og skal have en orgasme.

Jeg fugter min finger og begynder at stimulere min klitoris, som er stor af ophidselse, og der går ikke længe, før jeg kan mærke, at orgasmen er på vej. Du stønner også højere nu, så da jeg siger, at jeg snart kommer, lader du mig vide, at du heller ikke er langt derfra.

Jeg kan mærke, at det rykker i din pik, og dine stød bliver kortere og hurtigere. Jeg kommer også i en kæmpe orgasme, som fuldstændig tager vejret fra mig. Stærkt forpustet og svedende lægger vi os ned. Orgasmen har ikke helt forladt min krop, så jeg skælver en smule og nyder fornemmelsen af mathed, der breder sig i kroppen. Du ligger helt stille, mens du kigger på mig og sender mig et smil. Jeg tænker: Der er over 1000 grunde til, at jeg elsker dig så højt, som jeg gør, og at møde dig og blive forelsket i dig er den bedste gave, jeg nogensinde kunne få.

Skrevet af - Din skat

Artiklen indeholder affiliatelinks

Læs også