https://imgix.femina.dk/media/websites/qmag-dot-dk/website/egangsbilleder-2013/april/2013-17-mand-p.jpg
Kærlighed og sex

Det mener han i virkeligheden om dig i sengen

10. april 2014
af
Tekst: Helle Hartz og Lene Byriel Foto: IStockphoto
Skal du vaske dig før sex – eller hellere lugte af dig selv? og gør du ham vild når du skriger? Q har mødt 9 ærlige mænd der lægger kortene på bordet

Gør du ham vild, når du hyler din orgasme ud i rummet? Skal du vaske dig før sex - eller hellere lugte af dig selv? Og virker det egentlig, det kendte trick med at lege med dig selv, når han ser på?

Læs med, når ni ærlige mænd fortæller, hvad de i virkeligheden synes om os i sengen

Er vores mandevenner i virkeligheden lidt vilde med os? Eller er det omvendt? Eller kan man sagtens have et varmt venskab uden bagtanker kønnene imellem. Læs det overraskende svar her...

Mænd elsker når du rør dig selv

Det kan undre mig, at det for mange (heldigvis ikke min kone, men mange tidligere kærester) er utrolig pinligt, svært eller sågar ulækkert, at I rører ved jer selv. I har jo gjort det, siden I kom i puberteten, så hvorfor ikke dele?

De fleste mænd vil med glæde onanere sammen med jer eller for jer (det er der ifølge min beskedne erfaring mange kvinder, der synes, er vildt frækt). Jeg har ikke mødt nogen mænd, der ikke går amok i lystighed, når I leger med jer selv, enten hvis vi "leger" at vi ikke er der, eller hvis I driller os lidt under sex og dermed også giver os en chance for lige at falde ned igen. Tag en spiller ved siden af os i sengen, lad som om vi ikke er der, gå amok.
Martin, 32 år

Læs også: Sexstillinger - få guiden der giver dig gode råd til at forny dit sexliv

Mænd synes ikke du er tyk

Jeg har verdens lækreste og mest fantastiske kæreste. Der går ikke et minut uden, at jeg har hende i mine tanker og fantaserer om, hvad hun laver. Jeg tænder helt vildt på tanken om, at hun ligger og leger med sig selv derhjemme, mens jeg er på job eller måske bare er i gang med noget andet et sted i huset. Jeg synes, hun er verdens lækreste pige - hendes stemme, hendes duft, hendes krop - alt er perfekt for mig, og derfor irriterer det mig grusomt, når hun synes, hun ikke er pæn nok eller ikke lige kan have den kjole på, fordi hun føler sig tyk.
David, 38 år

Tag testen : Hvordan ser mænd dig?

Mænd elsker når du er dyrisk

Jeg er helt vild med, når hun lader det dyriske komme frem: Her må gerne kradses og bides. Hvis en kvinde eksempelvis river mig på ryggen, når det er ekstra godt, så bliver jeg ekstra tændt og får et ekstra energikick, og det giver bedre sex. Til gengæld er der intet værre end kvinder, der forventer, at man er tankelæser i sengen. Sex skal være sjovt, og kommunikation er tilladt. Jeg synes især, det er et problem ved one night stands. Når man ikke kender hinanden, er kommunikationen ekstra vigtig. Ellers kan det hurtigt blive til et turn off.
Nick, 22 år

Du må gerne se billig ud

Mange kvinder er bange for at se billige ud. Men for mig kan det SLET ikke blive for billigt. Jeg synes nemlig ikke, det ser tarveligt ud, når en kvinde hopper i de høje hæle, tager hofteholder på, skubber brysterne op i en fræk bh og maler læberne blodrøde - det tænder mig totalt. Min seneste kæreste gik med til det en gang, selv om hun syntes, det var den vildeste kliché, så det var med en smule modvilje. Den forsvandt dog, da hun så virkningen på mig og min primitive mandehjerne! Siden sprang hun ud i adskillige "luderagtige" outfits, som gav anledning til masser af fantastisk sex.
Hans, 48 år

Få den store billedguide til sex stillinger der virkelig rykker i sengen

Vær tilfreds med dig selv

Jeg er lykkelig gift, til dels på grund af et pragtfuldt sexliv, men der er flere ting, jeg ikke forstår. Hvordan kan det være, at mænds lyst til sex er altoverskyggende, hvorimod kvinders er afhængig af så mange forskellige
ting? Vi mænd kan få lyst på 4 sekunder, men for kvinder er der 1000 ting, der skal være opfyldt først: Der skal være gjort rent i huset, børnene skal helst have sovet en time, så vi er sikre på, de sover (men ikke 3, så vi ikke ved, om de snart vågner og er tørstige), ingen overhængende opgaver på arbejdet de næste 14 dage, begge parter skal helst lige have været i bad, døren låst, der skal være hyggelys (helst stearin) osv.

En anden ting, der kan undre mig, er, at kvinder ALDRIG er tilfredse med sig selv, hvilket også afspejler sig i sengen. Lige meget hvor meget vi begærer jer helt åbenlyst, kan det åbenbart nedsætte enhver kvindes
sexlyst og frihed. Mine erfaringer er, at kvinder åbenbart altid er for tykke, for slaskede, har for små eller for store bryster, har en utrolig grim fi sse, for lidt eller for meget hår osv. Hvis vi er gået i seng med jer, er det altså fordi vi synes, I er lækre!

Jeg har f.eks. aldrig kneppet en kvinde, jeg syntes var for tyk, havde for små eller for store bryster, for lidt eller for kraftig behåring - og jeg har aldrig mødt en grim fisse, aldrig. Fat nu, at vi elsker jeres fisse, vi synes, den er smuk, den er lækker, den dufter godt, og den smager fantastisk. Og den er aldrig for slap (og ellers holder vi bare lidt længere). Vi elsker og begærer jer, fat det, og giv jer selv fri, gør det, når I har lyst, og skid lidt på omstændighederne en gang imellem.
Martin, 32 år

Læs artiklen : Sådan tænker mænd om dig

Rør ved ham under sex

Størstedelen af de kvinder, jeg har haft sex med, har været lidt til den forsigtige side. Altså taget lidt for blidt fat om pikken, følsomt aet bollerne og forsigtigt nærmest sig min røv uden at turde komme indenfor. Giv den gas, piger! Vi vil også gerne røres ved alle mulige steder, og det gør ikke noget, hvis I viser, at I har lyst til at udforske os. Mens mange kvinder, tror jeg, godt kan have lidt svært ved at sige deres mening, så kan mange af os mænd godt finde ud af at sige fra, hvis I skulle komme til at gøre noget, vi ikke vil have - eller som føles grimt. Bare kom an!
Jack, 54 år

Undgå bad inden sex

Lad mig sige det med det samme: Jeg er "besat" af min kones fisse. Helst når den ikke lige har været i bad. Den skal dufte og smage af fisse - det er klart at foretrække. Men jeg får ikke altid lov. Nogle gange skal jeg bare gøre det alligevel. I starten virker det som om, hun tænker "gad vide, om jeg lugter" og alt det der, men efterhånden som liderligheden stiger hende til hovedet, glemmer hun alt omkring sig og giver sig hen. Skønt!

Ellers er jeg super vild med hendes bryster. Efter nummer to barn fik hun lavet bryster, og det har vi ikke et øjeblik fortrudt. Jeg har aldrig været brystfikseret før, men det er jeg da i den grad blevet nu! At køre min stive pik op imellem hendes faste c-skålsbryster - det er så lækkert. At hun så sutter min pik samtidig, gør kun det hele endnu mere lækkert.

Hun må gerne røre noget mere ved sig selv, når vi har sex. Jeg kan i øvrigt godt savne noget mere spontanitet fra hendes side. Jeg er jo mand og i sagens natur altid mere eller mindre klar, men det er som om, sex skal planlægges til lige før godnatkysset. Det irriterer mig en smule, for når først vi er i gang, er hun jo en lille vildkat på lagenet. Det kunne være et friskt pust med en sutter i bilen, en tur i skoven, på toilettet i svømmeren eller i et prøverum i en tøjbutik - håbet er der i hvert fald.
Kim, 34 år

Læs også: Hvad siger mændene: Det bedste og værste ved kvinder

Prøv noget nyt undertøj

Min kæreste har desværre altid det samme undertøj på. Det er Sloggi model mormor, ikke noget med raffineret lingeri. Jeg har flere gange foreslået hende at prøve noget nyt, og jeg overraskede hende med en blød pakke for ikke så længe siden. Hun syntes rigtig godt om gaven, men den er havnet i skabet, hvor den har ligget i snart tre måneder - uden at have været i brug.

Jeg har også flere gange forsøgt at prøve noget nyt i dobbeltsengen, men vi ender altid op med det samme som sidst. Vi snakker begge om at prøve noget nyt hele tiden, men det sker bare aldrig.

Jeg føler, at nogle kvinder ikke viser ret meget initiativ eller opfi ndsomhed, når det gælder nye stillinger mv. Hvad skulle der også være i vejen for at kvinden overrasker manden? Jeg har "overrasket" min kæreste med lidt reb, da vi havde gejlet hinanden op igennem længere tid, og så ville jeg prøve at binde hende og bruge hende lidt hårdt. Men da det kom til stykket, så skulle det altså ikke være sådan.
Erik, 29 år

Mød mandepanelet : Det værste og bedste ved kvinder

Læs også