https://imgix.femina.dk/media/9c5cd850628a4efb8fbaf35eb1517658.jpg
Kærlighed og sex

Det siger mændene : Det bedste og værste ved kvinder

3. januar 2012
af PERNILLE LEWINSKY KOFOED –
Foto: MARK KNUDSEN KNUDSEN
Vi har udfordret to dejlige mænd og spurgt dem om, hvad der i deres øjne er det bedste, værste, mest sexede og mindst feminine ved os kvinder.

Q har mødt to dejlige mænd og fået et indblik i deres syn på kvinder. For hvad tænker mænd egentlig om os - hvornår synes de vi er mest sexede, og hvad er det absolut værste ved os kvinder?

Læs med herunder hvor vi har bedt hver mand tage stilling til 11 forskellige ting om os kvinder. Du kan også læse videre og møde to andre deltagere af mandepanelet og høre hvad de mener er det bedste og værste ved kvinder.

Toke Kruse : "Der er intet som en selvsikker kvinde, der elsker sin krop"


Kvinder og deres krop...
"Kvindekroppe er fantastiske, og jeg elsker hvert et stykke. Der er intet som en selvsikker kvinde, der synes om sin krop. En dejlig krop er ikke ensbetydende med kæmpe silikonebryster. Små fine bryster, en lille numse, elegante ben og en mund, som smiler til op over begge ører - så bliver det ikke bedre."


Hvad kan kvinder, som mænd ikke kan?
"De er fantastiske til at være strukturerede. Men at det kun er kvinder, der kan have flere bolde i luften af gangen, er altså en skrøne!"

Mandepanel deltager : Toke

Navn: Toke Kruse
Alder: 28 år
Privat: Single
Job: Administrerende direktør i Billy´s Billing
By: København


Kvinder tænker altid på...
"Hvad andre synes om dem. I stedet for at forestille sig, at andre omtaler jer negativt, skulle I hellere tro på alt det gode, som andre tænker om jer. Samtidig tænker kvinder mere på, om andre har det godt frem for at fokusere på, hvordan de egentligt selv har det."


Kvinder og shopping...
"Er fantastisk! En kvinde, som forkæler og gør noget ud af sig selv, også selvom pengene ikke altid rækker, er da en gave. Og så kan jeg kun trække på smilebåndet, når hun 14 dage efter, hun har købt en taske, sælger den til en misundelig veninde, for så at købe en anden."


Kvinder og deres veninder...
"Kan være et pusterum i parforholdet, fordi de kan trække problemer ned i øjenhøjde, når bølgerne går højt. Og så er veninder gode til at støtte og på en særlig måde bringe glæde til ens kæreste. At være langt fra din kærestes veninder, er det samme som at være langt fra din kæreste."


Det mest ufeminine en kvinde kan gøre...
"Hvis bare hun er feminin nok, er der vist ikke noget, som hun kan gøre ufeminint."

Læs også artiklen : Sådan tænker din mand om dig

Hvornår er kvinder mest sexede?
"Når de trækker i en kjole, som hverken sidder for stramt eller for løst, og som fremhæver deres ben, ende og ryg. Men også når de ser dig dybt i øjnene, og du bare ikke kan slippe dem af syne. Dét er meget sexet."


Jeg lærer aldrig at forstå...
"Hvorfor kvinder altid skal blæse bittesmå problemer op til noget stort, der både vælter dem og os omkuld. Jeg forstår heller ikke, hvorfor kvinder ikke kan give slip i stedet for altid at skulle have styr på alting. At slippe kontrollen viser jo netop, at du har kontrol. Og så lærer jeg heller aldrig at forstå, hvorfor det kun er os mænd, der tror, vi kan gå på vandet. Det kunne kvinder godt lære lidt af."

Hvad burde alle kvinder vide om mænd?
"At alle mænd ikke er ens. Selvom vi har mange fællestræk, har vi altså lige så mange forskelligheder. Derfor findes der heller ikke en opslagsbog over, hvordan I skal behandle, afkode eller tale til os. Desuden bør kvinder vide, at de fleste mænd kan give ærlige svar på hvad som helst, hvis I giver os plads - og vel at mærke selv ønsker et ærligt svar."


Det bedste ved kvinder er...
"At de kan give ubetinget kærlighed og give dig en følelse af, at du er uerstattelig og den eneste ene. Desuden viser og forstår kvinder følelser bedre end de fleste mænd, og de er gode til at sætte sig i andres sted. Kvinder har også en fantastisk evne til at overraske og forkæle ved f.eks. at give en gave, man ikke selv har fantasi til at ønske sig, lave spontane arrangementer eller skrive et sødt brev, der rækker længere end "jeg elsker dig"."

Det værste ved kvinder er...
"At de har en tendens til at synes, at de ikke er gode nok, sammenligne sig selv med andre og undervurdere sig selv i stedet for bare at tro på, at man jo netop har valgt dem, for det de er - nemlig dejlige og noget helt særligt."

Kristian Grundtvig Luc Kjems : "En kvinde er sexet, når hun nedtoner sin seksualitet"

Det bedste ved kvinder er...

Mandepanel deltager : Kristian

Navn: Kristian Grundtvig Luc Kjems
Alder: 29 år
Privat: Har en kæreste
Job: Musiker. Netop pladeaktuel med sin første single
"Uden dig"
By: København

"Deres meget udtalte omsorgsgen. Kvinder er bare så gode til at spotte, om man f.eks. er træt, sulten eller i dårligt humør og straks omsætte det til handling. Der er da ikke noget bedre, end at blive forkælet med te og ingefær, når man er syg eller har feber (og er lige ved at dø…) Desuden er kvinder også vildt gode til at lægge planer. Selv er jeg rigtig dårlig til at planlægge, så hvis det ikke var for det kvindelige planlæggerinstinkt, fik jeg nok aldrig købt julegaver (griner)."


Det værste ved kvinder er...
"Hm, det er lidt paradoksalt, for noget af det, som jeg synes er det bedste ved kvinder, kan også være det værste. Nemlig når I planlægger for meget, og jeres behov for at have styr på alting går for vidt og går ud over spontaniteten. Det betyder ikke, at I skal droppe jeres planlægningsbehov, men sommetider ville jeg ønske, at I måske gav lidt efter og ikke var så meget på forkant med alting. At I i højere grad bare kunne "go with the flow"."


Kvinder og deres krop...
"Jeg ville ønske, at kvinder kunne slappe mere af i relation til deres krop og ikke gå så højt op i, hvordan de ser ud. Faktisk oplever jeg, at kvindekroppen fylder mere i kvinders bevidsthed end hos os mænd. Kvindekroppe er bare fantastiske, og personligt har jeg ingen præferencer. For mig er en sportstrænet krop med små bryster lige så dejlig som en frodig kvindekrop. Hvor kvinder er tilbøjelig til at zoome ind på bittesmå detaljer ved deres krop og se alle fejlene, er vi mænd nok meget mere helhedsorienterede. Faktisk går vi slet ikke så højt op, hvordan jeres krop ser ud, som I måske går rundt og tror."


Hvad kan kvinder, som mænd ikke kan?
"Udover at føde børn, så er kvinder altså også vildt gode til at udvise empati overfor hinanden på godt og ondt og på tværs af al logik. Uanset hvad en kvinde har sagt eller gjort - om det er godt eller skidt - så oplever jeg, at hendes veninder er 100 % solidariske og støtter hende helt kompromisløst."


Kvinder tænker altid på...
"Hvad andre tænker om dem, og hvordan andre opfatter dem. Hvis nogen f.eks. har talt nedsættende om dem, oplever jeg, at de bliver ved med at tænke over det og følge rygtet helt til dørs, hvor mænd nok i højere grad trækker på skuldrene og kommer hurtigt videre."


Kvinder og shopping...
"Det er bare det værste jeg ved, og jeg gør alt for at slippe for at tage med. Kvinder synes simpelthen, at det er så hyggeligt at shoppe, prøve en masse forskelligt tøj og fantasere om, hvordan de kan komme til at se ud, og hvis man bliver spurgt til råds, følger de alligevel aldrig ens råd."


Kvinder og deres veninder...
"Jeg elsker selvstændige og stærke kvinder og synes, at det er utrolig positivt, når kvinder er sociale og har mange veninder. Så længe der bare ikke går alt for meget pigefnidder i den."


Læs artiklen : Læs din kærestes kropssprog

Det mest ufeminine en kvinde kan gøre...
"Må være at body-builde. Faktisk synes jeg, at både kvinder, der spiller fodbold, og kvinder i kedeldragt kan være utroligt feminine, men jeg har endnu ikke set en feminin, kvindelig bodybuilder. På en eller anden måde synes jeg, at det virker underligt, når en kvinde ser stærkere ud end en mand og nærmest ligner en, der ville kunne tæske dig til hver en tid."


Hvornår er kvinder mest sexede?
"En kvinde kan se super sexet ud i mange forskellige situationer, som når hun på en sommerdag kommer cyklende uden specielt meget tøj på, eller når hun bevæger sig eller danser sexet. Men for mig er en kvinde nok mest sexet, når hun nedtoner sin seksualitet og ikke udstiller sig for meget og får det her luder-look. En dejlig kvinde i en stor T-shirt og mine boxer-shorts på en søndag morgen - det er sexet!"


Jeg lærer aldrig at forstå...
"Kvinders helt særlige forhold til sko. Jeg forstår simpelthen ikke, hvorfor det er nødvendigt, at have et par sko til enhver lejlighed."


Hvad burde alle kvinder vide om mænd?
"At vi også kan være meget følsomme, og at den største kærlighedserklæring, som I kan give, er at vise os tillid og give os plads til at være os selv indimellem. For mig er det vigtigt, at man i et parforhold giver plads til hinanden, og den største kærlighed en kvinde kan vise mig er, når hun giver mig lov til at gå ud med drengene helt spontant, også selvom vi to egentlig havde en aftale. Og det går selvfølgelig begge veje!"

Du kunne også være interesseret i at læse det her om mænd

Sådan scorer du ham med dit kropsprog
Mænd vil have forladte kvinder

Læs også