Her får du forskellige sexstillinger, der forbedre samlejet
Kærlighed og sex

Sexstillinger: 6 måder I kan variere den klassiske missionærstilling

20. november 2012
af Tidens Kvinder,
Foto : Andreas Gradin & All Over Press
Sexstillinger er en sportsgren og kunstart i sig selv. Få de bedste klassiske sexstillinger lige her og se, hvordan I kan variere, så det bliver endnu bedre!

Sexstillinger, der forbedrer samlejet

Missionæren, en af de klassiske sexstillinger, er forkætret og nedgjort og har længe stået i skyggen af andre og mere avancerede sexstillinger i sengen. Men sådan burde det ikke være, for denne sexstilling giver mulighed for langt flere variationer, end man umiddelbart skulle tro.

LÆS OGSÅ: Sexstillinger: 15 af de bedste sexstillinger - se her og bliv inspireret!

I følge det amerikanske tidsskrift "Journal of Sexual Medicine" er missionær sexstillingen særdeles orgasme venlig;

"Missionær sexstillingen giver nerverne et bredere stimulusspektrum og er overraskende orgasmevenlig"

En tredjedel af alle kvinder siger ligeledes, ifølge en undersøgelse beskrevet i nævnte tidsskrift, at denne sexstilling er deres favorit i sengen. Læs med her, hvor vi giver dig 6 bud på, hvordan DU kan fornye og forbedre den klassiske missionær sexstilling.

Sexstilling: Rock the boat

Missionærstillingen har været under anklage for ikke at tillade megen klitoris kontakt, men med en enkelt justering kan det rettes. Eksperterne kalder den coital justering:

Når din partner ligger oven på dig, skal han prøve at trænge yderligere fem centimeter ind, så penisroden og kønsbenet gnider mod klitoris. Med benene rundt om hans lår skal du nu presse dig op imod ham, så der opstår et pres og et modpres - en forsigtig gyngende bevægelse - i modsætning til ud og ind. Klitoris vil afsløre, hvornår I gør det rigtigt.

LÆS OGSÅ: Sexstillinger til dit humør

Sexstilling: Manden på knæ

Denne stilling kan man kalde "en halv missionær". Du ligger på ryggen, mens han knæler mellem dine ben med tilbagelænet overkrop, siddende på hælene. Med hænderne holder han om dine hofter og kan på den måde bestemme tempoet. Ved at benytte styrken i lårene til at skubbe sig frem, rammer han den nederste del af skedevæggen, som indeholder nerver, der ofte overses i den traditionelle missionærstilling. Hvis du ikke får orgasme, så brug en vibrator eller hjælp selv til med en fugtig finger, samtidig med at han støder.

Sexstilling, der går dybt

Mens han er ovenpå, skal du trække knæene op mod dit eget bryst. Du kan prøve at tage fat på bagsiden af dine lår og hjælpe til, eventuelt lægge en eller begge fødder fladt på hans bryst. På den måde rammer han livmoderhalsen - en følelse, som mange kvinder synes er dejlig.

Sexstilling med benet over hans skulder

En anden velbegrundet indvending mod missionærstillingen er, at den let kan låse dig fast i en passiv position. Sådan behøver det ikke være.

Få ham til at støtte mod underlaget med armene, så du bevarer en vis bevægelsesfrihed. Læg et ben over hans skulder, mens det andet ligger udstrakt, eventuelt bøjet med foden plantet fast mod underlaget. I dit eget tempo skal du nu skifte ben, så det ene er over hans skulder og det andet på sengen. Denne cyklende bevægelse med benene kræver nok nogen smidighed og øvelse, men skaber en skøn glidebevægelse hen over G-punktet.

En lille tantrisk missionær

En sjov og speciel sexstilling, som I kan afprøve, er denne udvidede missionærstilling, som ofte omtales i tantra-litteraturen:

Du ligger på ryggen, mens han står på knæ så tæt op til digsom muligt. Fra denne position løfter han begge dine ben op på en af sine skuldre. Denne sideværts indtrængen masserer dermed skedens sidevæg - et område, som ikke så let bliver berørt i andre sexstillinger. Hvis du kan lide det og gerne vil stimulere den anden skedevæg, kan du lægge benene over på hans anden skulder. Nogle mænd synes, det er svært at støde med begge ben på skulderen, men øvelse gør mester. Er du yderligere interesseret i tantra sex? Læs artiklen hvor vi giver en guide til tantra sex massage.

Sexstilling, hvor du samler benene

Det lyder knibsk, men paradoksalt nok kan du forhøje nydelsen ved at samle benene: Så snart han er inde i dig, skal du samle benene. Det betyder, at skeden presses lidt ekstra sammen, hvilket giver både dig og din partner en mere intens stimulation.

Gnid lårene mod hinanden, så der dannes friktion mellem penis og kønslæberne, samtidig med at han bevæger sig frem og tilbage. Den ydre del af skeden samt de ydre og indre kønslæber bliver i særlig grad aktiveret ved denne formfor indtrængen. Du kan give ham yderligere modstand ved at presse hænderne mod væggen eller noget andet fast. En variant er, at han også samler benene og ligger oven på dig med hele sin tyngde. Måske nyder du vægten af ham. Måske føler du dig kvalt. Prøv!

Læs også