Sex kan være både opkvikkende og afstressende - hvis du altså orker at udfolde dig på lagenerne. Her får du sexstillinger som matcher til dit humør.
Kærlighed og sex

Sexstillinger, der passer til dit humør

23. juni 2012
af Signe Elisabeth Jørgensen,
Foto: Ivillage.com
Sex kan være både opkvikkende og afstressende - hvis du altså orker at udfolde dig på lagenerne. Her får du sexstillinger som matcher til dit humør.

Sexstillinger, der matcher dit humør

Er du udkørt, har du en af de dage, hvor du føler dig fed i alt, eller har du menstruationssmerter?

Så kan din usikkerhed eller dit dårlige humør sætte en stopper for sex. Men elskov er faktisk både opkvikkende og afstressende - og heldigvis er der hjælp at hente. Her får du 5 sexstillinger, der gør det mere overskueligt på dårlige dage.

Sexstillingen til når du ikke føler dig tiltrækkende

De dage, hvor du helst vil gemme dig under dynen, hvis kæresten kommer i nærheden af dine blødere dele, er der et alternativ til at beholde trøjen på og slukke lyset. Sexstillinger, hvor din partner tager dig bagfra er mest flatterende for din krop, hvis du f.eks. gerne vil skjule din mave. Derudover får positionen din talje til at se smallere ud og dine lår til at synes tyndere.

Et andet trick er at sørge for belysning nedefra. Enten kan du stille natlampen på gulvet eller gå efter den mere romantiske version med stearinlys. Begge dele vil fremstille din krop i et mere flatterende lys, især stearinlyset, der yderligere vil give hele seancen et gyldent skær. Hvis du har en dag, hvor du slet ikke kan slappe af og nyde sex med kærestens øjne på dig, kan du simpelthen give ham bind for øjnene og overtage styringen. Det vil helt sikkert pirre og sætte ham i den rette stemning.

Sexstillingen hvor du ligger i ske er perfekt, når du er udkørt

Du har en dag, hvor du faktisk ikke gider at gøre den helt store indsats, men helst vil ordne det hurtigt og uden at bevæge dig alt for meget. Så kan du med et minimum af anstrengelse stadig nå en quickie - og så sover du endnu bedre bagefter! Hvis I allerede ligger i ske, du med ryggen mod ham, er det nemt og komfortabelt blot at lade ham trænge ind i dig i denne stilling.

LÆS OGSÅ: Sexstillinger der forbedrer samlejet

Sexstillinger, der er gode, når du har menstruation

Øv - du har ondt og føler dig oppustet, kan du være mindre oplagt til sex, men en orgasme kan faktisk ofte lette på menstruationssmerter, og der er også en del kvinder, der bliver mere seksuelt opstemte i denne periode. Brusebadet er en god løsning. Både fordi det rindende varme vand kan lindre eventuelle mavesmerter og fordi I slipper for at vaske lagener bagefter.

En anden idé er at gøre det i køkkenet, hvor det er let at gøre rent bagefter. Sæt dig på køkkenbordet og lad ham tage dig forfra med dine ben omkring hans liv til at holde dig fast. At gøre det et andet sted end i sengen kan også være et turn on i sig selv. I kan selvfølgelig også blive i den bløde seng - læg blot et håndklæde under jer.

Hvis du bare ikke kan få orgasme - sexstillinger

Der er nogle dage, hvor sex stopper ved "jeg-er-vist-lige-ved-at-være-der-men-så-alligevel-ikke". Og det er altså ikke sjovt! Når følsomheden forsvinder, kan tricket være at blive stimuleret på en helt ny måde. Skift for eksempel stilling - lad ham ligge på ryggen med benene strakt og samlet, sæt overskrævs på ham, så du har total kontrol. Sid med knæene på hver side af hans brystkasse og lad ham trænge ind i dig, læn dig forover og bevæg dine hofter, så klitoris roterer i små cirkler mod hans skamben. Virker det stadig ikke - så kan det være, at hans tunge gør …

Sexstillinger, der fungerer hvis i har fået for meget at drikke

I er på vej hjem fra fest eller byen og har begge to meget lyst, men er ikke helt sikre på, at fysikken holder til det efter de mange genstande, og det ender sikkert ofte med, at I falder i søvn efter et kikset forsøg på hed, uhæmmet sex. Lad være med at forvente for meget i denne situation. Det er de færreste, der kan opretholde en gedigen erektion i flere timer, når man er halv eller helfuld. Kast jer i stedet over hinanden lige, når I kommer indenfor. Lad være med at tage tøjet af, men åben hans bukser og træk dine trusser til side og lad ham tage dig op af væggen i entreen. Hvis det ikke helt fungerer med at få penis til at makke ret, så lad ham i stedet bruge sine hænder og sin tunge.

Læs også