Hvis du tror, at rigdom, vid og vovemod er nøglen til det modsatte køns hjerte, kan du godt tro om; de søger i virkeligheden en partner, der har en hel anden kvalitet. Læs her og se hvilken type mand det egentlig er der får mest sex.
Kærlighed og sex

Denne type mand får mest sex

2. maj 2013
af Maria Jönsson Bebe, Q.dk
Hvis du tror, at rigdom, vid og vovemod er nøglen til det modsatte køns hjerte, kan du godt tro om; de søger i virkeligheden en partner, der har en hel anden kvalitet. Læs her og se hvilken type mand det egentlig er der får mest sex.

Hvem får mest sex?

Nogle mennesker er fra naturens side udstyret med et så afsindigt godt udseende, at de nærmest ikke engang behøver en personlighed for at tiltrække det modsatte køn. Men, de fleste af os må arbejde lidt hårdere for det, og for os "hårdtarbejdende" er der én kvalitet, der er vigtigere at besidde end alle andre - nemlig humor!

> Gæt hvilken måneden, hvor du får mest sex? - Få svaret her

Humørbomber er bare sexede

Ifølge Psychologist magazine bliver sjove mennesker anset som særligt attraktive, både når det kommer til en kortvarig flirt eller langvarige forhold, skriver Daily Mail. Baggrunden er et studie, som University of Stirling har stået for, og hvor 40 psykologistuderende, halvdelen var mænd og den anden halvdel kvinder, deltog. Deltagerne skulle beskrive, hvilke to ting de ville tage med på en øde ø, og de kunne kun vælge mellem chokolade, hårspray eller en plasticpose. Ud af de 40 deltagere svarede de 19 af dem med et humoristisk svar, og disse respondenter blev tildelt kategorien "skuespillere".

Sjove mænd er gode til både forhold og flirt

Et af undersøgelsens hovedkonklusioner var, at de af skuespillerne, der blev bedømt til at være de mest morsomme, også var dem, som de andre deltagere fandt mest attraktive - også uden at de faktisk havde set dem. Først til allersidst, og efter at deltagerne havde givet skuespillerne bedømmelse på baggrund af deres humor, blev det nemlig afsløret, hvordan skuespillerne faktisk så ud.

I tilgift blev de mandlige skuespillere, som blev vurderet af deltagerne til at være de sjoveste, også vurderet til at være velegnede til både korte og langvarige forhold, om end de kortvarige forhold var dem, hvor de scorede allerhøjest. Årsagen hertil var, at sjove mænd ikke virkede rigtigt seriøse eller villige til at investere i et reelt forhold.

> Guiden til mandens penis - ALT du bør vide om "den" her

Kvinder bruger humoren til at signalere interesse her og nu

Omvendt forholdt det sig med kvinderne, for om end det også blev betragtet som meget attraktivt, at kvinder er sjove, blev det af testdeltagerne i højere grad tolket som om, at disse kvinder var bedst egnet til kortvarige bekendtskaber, og at det indikerede, at de var modtagelige overfor mandens tilnærmelser her og nu.

Konklusionen på undersøgelsen var, at mændene bruger deres humor til at vise kvinderne, at de både er intelligente og har god humor.

Læs også