Der er en sammenhæng imellem det varme vejr, og hvor aktive vi er på lagenerne. Se her hvilke måneder der er størst udsigt til kærligt samvær og mest sex.
Kærlighed og sex

Her er måneden, hvor du får mest sex!

25. april 2013
af Redaktionen, Q.dk
foto shutterstock
Der er en sammenhæng imellem det varme vejr, og hvor aktive vi er på lagenerne. Se her hvilke måneder der er størst udsigt til kærligt samvær og mest sex.

Hvornår får du mest sex?

Det giver måske sig selv, vil nogle mene, men nu har en ny undersøgelse bekræftet det; når solen skinner, stiger hormonniveauet hos os mennesker, og vi får mere lyst til sex! Således er sommermånederne de måneder, hvor vi er mest seksuelt aktive. Det er det engelske sexlegetøjssite Lovehoney.co.uk, har foretaget en stor undersøgelse med over 2.000 deltagere, og for dem var dommen klar - sommeren er bedst til seksuel nærkontakt.

Læs også: Denne type mand fgår mest sex

Se hvordan kvinder får deres livs sex

Her er månederne, vi får mest sex i

Undersøgelsens klare vindermåned er august. Hele 18 procent af deltagerne pegede på august måned som den bedste måned til sex, mens juli og juni indtog henholdsvis anden og tredje pladsen.
En talsmand for Lovehoney sagde til Daily Mail, at det er meget lettere at flirte og have det sjovt, når vejret er varmt.

Og her får vi mindst sex

Helt i bund i undersøgelsen ligger februar, der trods Valentines dag ikke får gejsten frem i mere end 2 procent af deltagerne. Det samme gælder for de andre bundskrabere i undersøgelsen, som er november, januar og marts.

Ifølge forskning er der en sammenhæng mellem et højt melatonin-niveau, som vi typisk har i de kolde måneder, og manglende sexlyst for eksempel forårsaget af vinterdepression og mangel på energi.

Sådan ser vi ud uden tøj på - se helt almindelige kvinder nøgne

Sammenhæng mellem sol og sexlyst

Omvendt spiller solen en stor rolle, når det kommer til sexlysten. Studier har peget på, at mænd har 33 procent mere testosteron i kroppen i sommermåneder som eksempelvis juni sammenlignet med vintermåneden januar. Testosteron er linket sammen med flere orgasmer, og det sammenholdt med studier fra Frankrig, der peger på, at vi er mere tilbøjelige til at flirte, når solen er fremme, er det oplagt at konkludere, at solskinsmånederne simpelthen er bedre flirte-måneder.

Andre studier viser tillige, at piger og kvinder er mere villige til at give deres telefonnummer til mænd, de finder attraktive, når vejret er godt, end når det er overskyet.

Her er de mest sexede måneder listet fra top til bund:

 1. August
 2. Juli
 3. Juni
 4. Maj
 5. December
 6. September
 7. April
 8. Oktober
 9. Marts
 10. Januar
 11. November
 12. Februar

Læs også