Erotiske noveller: Hvad mon aftenen bringer?
Kærlighed og sex

Erotiske noveller: "Gad vide hvad weekenden bringer"

15. maj 2013
af Tidens Kvinder & Maja
Erotiske noveller kan sætte gang i din sexlyst - måske denne er noget for dig?

Du kan finde et bredt udvalg af gratis erotiske noveller her.

"Gad vide hvad weekenden bringer"

Vækkeuret ringer. Øv, det er kun fredag, og arbejdet kalder. Der er vist tid til at ligge og lumre et øjeblik, før jeg skal op. Jeg vender mig mod ham og holder om ham. Jeg kan mærke, at jeg er i drillehumør, og min hånd løber over hans bryst , ned over maven og rammer derefter den hårde bule i hans boksershorts.

Han vågner og kigger på mig. Jeg får lyst til at sutte på hans stive pik og kravler derned. Den bliver ikke mindre stiv af det. Jeg slikker og sutter drillende, og jeg fornemmer, at han nyder det. Så kommer drillepinden op i mig igen. Og efter at have gjort ham rigtigt opstemt, smutter jeg ud af sengen og ud i det varme bad.

Over hans knæ som en lille skolepige

Da jeg træder ud af det dampende varme bad, står han og børster tænder. Jeg klæder mig på, men idet jeg vender ryggen til ham, mærker jeg hans stærke arme omkring mig. Han hiver op i min nederdel og snitter mig med noget koldt. For sent går det op for mig at han har en saks i hånden. Klip, klip, så har han klippet mine trusser over i siderne, og de falder på gulvet. Vupti, har han sat sig på toiletbrættet og lagt mig over hans knæ som en lille skolepige. Og så skal jeg love for, at jeg bliver straffet for mine tidligere drillerier.

Jeg kan mærke mine balder blive varme af hans slag, og også min mis bliver varm og våd. Efter "afstraffelsen" får jeg beskeden:
- Og så tager du ikke trusser på resten af dagen!
Så jeg må afsted på arbejde i nederdel uden trusser under. Godt den går til under knæet, for hvad ville kollegerne ikke tænke.

Dagen er næsten ulidelig at komme igennem. Jeg tænker på morgenens oplevelser, og hver gang jeg prøver at arbejde, bliver jeg afbrudt af mine liderlige tanker. Pludselig får jeg en sms. Det er fra ham. Han skriver: "Fik tidligt fri, har været ude og handle".

>> TESTVINDER: Prøv denne vibrator, som er 100% vandtæt. Den vil med garanti sende dig i himlen

Det bliver tankerne ikke mindre forstyrrende af. Jeg må virkelig kæmpe imod, for jeg har brændende lyst til at gå ud på toilettet og få stillet mine lyster. Men jeg gemmer det til i aften. Da jeg kommer hjem fra arbejde, er han ikke til at finde nogen steder. Men der ligger en seddel på køkkenbordet, hvor han skriver: "Tror du trænger til at koldt bad. Der ligger tøj på badeværelset".

Så jeg smutter i bad igen. Og denne gang et lidt køligere et af slagsen. Jeg barberer min mis, så den er glat, og jeg kan ikke helt holde fingrene fra klitten, som jeg kilder og masserer blidt. Efter at have tørret mig, kigger jeg på bunken af tøj, som han har lagt frem. Øverst ligger den sorte frække kjole, som kun akkurat dækker det den skal (håber ikke vi skal nogen steder).

Læs også: Erotisk novelle: En fræk golfweekend

Nedenunder ligger noget sort undertøj, jeg ikke har set før. Det er nok det, han har været ude og købe. Det er frækt og udfordrende og passer perfekt under kjolen. Under undertøjet ligger et tørklæde, en lille vibrator og en seddel: "Placer vibratoren i dine trusser, tag bind for øjnene og læg dig ind på sengen"

Hænder bundet fast til sengegærdet

Fyldt af spænding udfører jeg ordren og lægger mig hurtigt i sengen. Der er helt stille i huset, og der går ikke lang tid, før mine hænder finder vej ned til kanten af kjolen og op under den. Men idet mine fingre rammer missen, kan jeg mærke en hånd omkring håndleddet, og inden jeg når at reagere, har jeg et blødt tov bundet så stramt om mit håndled, at jeg ikke kan komme fri.

Lynhurtigt er begge mine hænder bundet fast til sengegærdet. Så ligger jeg igen der. Der er stadig helt stille, men jeg kan mærke lysterne stige og jeg kan næsten ikke vente på at finde ud af, hvad han nu finder på. Efter et stykke tid, som føles som en evighed, kan jeg pludselig mærke vibratoren gå i gang. Den pirrer og driller, og den må være fjernbetjent, for jeg fornemmer ikke, at han er tæt på mig. Han tirrer og pirrer og driller mig, så det næsten ikke er til at holde ud. Så er der pause igen. Hvad F… laver han? Vupti, har han vendt mig om på maven. Han piller forsigtigt trusserne af mig. Vibratoren forsvinder. Og så får jeg ellers enden på komedie.

Læs også: Denne følelse giver kvinder deres livs bedste sex

Jeg får at vide at jeg i morges fik en instruks om, at jeg IKKE resten af dagen måtte have trusser på. En lidt uretfærdig besked, men nydelsen udebliver ikke. Jeg kan igen mærke min numse blive varm og missen endnu mere våd. Jeg har så meget lyst til ham, men der er ikke noget at gøre. Min skæbne er i hans hænder - og hvilke hænder. Jeg kan mærke på hans vejrtækning, at også han er ophidset, og da hans hænder begynder at kærtegne mig blidt mellem mine balder og på mit mellemkød, er jeg solgt og ønsker bare, at han vil røre ved mig, til orgasmen kommer.

Han vender mig igen om på ryggen, og nu kommer vibratoren i gang igen. Den snurrer og vibrerer og kærtegner min klit, til jeg til sidst kommer i en kæmpe orgasme. Så er det hans tur. Han fører pikken ind i mit hul meget forsigtigt. Ind, ud, ind, ud. Så bliver det lidt hårdere, og vi finder en fælles rytme. Men før jeg ved af det, stopper han igen. Og der går ikke mange sekunder, før jeg får pikken i munden.

Igen bevæger han hofterne, men denne gang går der blot et øjeblik, før jeg mærker hans varme safter i min mund. Og han falder sammen over mig. Han har vist også nydt det.

Han binder mine hænder op, og vi ligger lidt på sengen og holder om hinanden. Så klæder vi os på (jeg tør ikke tage trusser på) og sætter os i stuen med et koldt glas hvidvin. Nu tænker jeg bare over, hvad weekenden mon bringer.

Prøv et abonnement på Q i tre måneder for kun 99 kroner. Læs mere her!

https://imgix.femina.dk/abbo_til_web_-_nye_2016-1_1.jpg

Artiklen indeholder affiliatelinks

Læs også