https://imgix.femina.dk/media/websites/qmag-dot-dk/website/egangsbilleder-2013/maj/kvinde-foelelse-p.jpg
Kærlighed og sex

Denne følelse giver kvinder deres livs sex

4. maj 2013
af Maria Jönsson Bebe, Q.dk
Hvad skal der til, førend en kvinde kan give sig helt hen til sin partner, og få sit livs sex? Svaret er ganske simpelt, hun skal føle sig...

Selvom sex med en fremmed rangerer højt på kvinders topliste over seksuelle fantasier, er der noget der tyder på, at den allerbedste sex er den, man har med en person, man føler sig følelsesmæssig tryg ved. Det konkluderer Durex, der har spurgt 2.000 kvinder og mænd over 25 år om emnet i en ny undersøgelse.

Her er alt du bør vide om penis - stort tema og billedgallerier her

Følelser er vigtige for begge køn

Et overvældende flertal af kvinderne i undersøgelsen, næsten 90 procent, svarede, at de havde den hotteste sex med en partner, de kendte i forvejen, og som de havde stor tillid til, og hele 95 procent af mændene angav, at en følelsesmæssig forbindelse til sexpartneren, gav dem en bedre seksuel oplevelse. Begge kønnene svarede tillige, at de var mere fokuseret på at opfylde partnerens behov end egne.
Undersøgelsen understøtter, at både kvinder og mænd har et underliggende behov for tryghed, der rækker ud over det seksuelle, og det maner også fordomme i jorden om, at mænd nødvendigvis er mere følelsesmæssigt "kolde", end kvinderne, når det kommer til valg af sexpartner.

Her er manden, der får mest sex - se hvordan han gør her

One night stands skader ikke mere end det gavner

Den amerikanske journalist og forfatter Hanna Rosin, der har skrevet bogen The End Of Men, der handler om kvindernes styrkeposition over mændene i den moderne æra, siger til Huffington Post, at kvinder i de tidligere 20'ere faktisk kan høste mange fordele af engangsaffærer, og at det i det lange løb ikke forhindrer dem i at få et følelsesmæssigt tilfredsstillende langvarigt forhold senere i livet.
- I sidste ende vinder det menneskelige behov for en dybere, menneskelig forbindelse altid, siger Rosin.

Læs også