Erotiske noveller: Læs "Massagen" her.
Kærlighed og sex

Læs erotiske noveller - her er det "Massagen"

15. maj 2013
af Tidens Kvinder & "Miss Mia"
Foto : Shutterstock
"Jeg glemte hurtigt alt om min generthed, da jeg først begyndte at slappe af, også selv om massagen helt uventet endte nede mellem mine ben". Sådan starter en af vores erotiske noveller; "Massagen". Læs den her.

Erotiske noveller: Denne erotiske novelle hedder "Massagen" er skrevet af "Miss Mia". Sæt dig godt til rette og nyd den!

Han bredte det første håndklæde ud på briksen og stod derefter med det sidste håndklæde over armen og så ventende på mig.

>> Find flere erotiske noveller her

- Det her kan du få over dig, når du ligger på briksen, sagde han og smilte lidt forlegent. Jeg blev nu kogende rød i hovedet. Dels af generthed og dels af ærgrelse over, at jeg nu var i en værre situation, end hvis jeg havde taget tøjet af for fem minutter siden, hvor Hans ikke stod og gloede.

Massage kun i trusser

Jeg følte mig lidt krænket og beklemt. Hvorfor kunne jeg ikke lære at sige nej? Jeg tog først bukser og strømper af, dernæst blusen og til sidst min top. Jeg skjulte mine bryster med armene over kors, og jeg valgte at beholde mine trusser på, som heldigvis var et par tækkelige skovtrusser.

- Det er nok bedst, du tager trusserne af også, så der ikke kommer olie på, sagde Hans,
- Og du får håndklædet over dig, så du er tildækket, der hvor jeg ikke masserer, fortsatte han.
- Nej, jeg beholder dem helst på, svarede jeg hurtigt og følte mig stadig beklemt.

Jeg fik lagt mig op på briksen på maven og var lidt lettet, da jeg endelig kunne begynde at slappe lidt af uden at føle mig helt udleveret.

Hans lagde håndklædet over mig fra min lænd og nedefter. Så begyndte han at massere min nakke og skuldre. I bløde cirklende bevægelser varmede han mine muskler op. Jeg begyndte at slappe af, og en dejlig træt og varm fornemmelse bredte sig ned igennem kroppen.

Så masserede han mine arme, hænder og fingre, som han trak ud af i langsomme træk. Masserede så min ryg først nedad mod lænden og dernæst fra lænden og op over skuldrene helt op til nakken igen. Jeg følte mig nu helt tryg og afslappet og nød det i fulde drag. Så lagde han håndklædet fra lænden og op over min ryg, så jeg beholdt den varme fornemmelse.

Nu startede han så med fødderne, hvor han nærmest gav mig lidt zoneterapi, som fik mig til at slappe endnu mere af. Jeg var tæt på at falde i søvn.

Han tog fat i trusserne og trak dem ned

Dernæst tog han fat i et ben ad gangen og masserede først læggen og dernæst låret. Han skilte benene lidt ad, masserede langsomt og æltende lårene fra inderlåret og rundt op til trussekanten. Det var på ingen måde så krænkende, som jeg havde forestillet mig, og i stedet for at ønske, at det snart var overstået, ville jeg ønske, det varede ved, mens jeg bare kunne få lov at småblunde lidt. Hans var nu nået til mine balder, der var dækket af mine skovtrusser. Nu ærgrede jeg mig lidt over, at jeg ikke havde et par mindre trusser på, så han kunne massere mine balder også. Jeg nåede dog ikke at tænke den tanke til ende, før jeg mærkede, at Hans tog fat i trusserne og trak dem ned fra hver side.

Jeg løftede nærmest automatisk numsen, så han lettere kunne trække dem lidt ned. Det tog han tilsyneladende som et tegn på, at jeg gerne ville have dem helt af, for han fortsatte i hvert fald med langsomt at trække dem ned ad benene og helt af. Han fjernede også håndklædet, og jeg var nu helt nøgen - og havde det fint med det. Jeg nød det faktisk.

Se galleriet : Sådan ser almindelige kvinders klitoris ud

Han stod ved min højre side og lagde sin højre hånd på mine skulderblade, mens hans venstre hånd hvilede midt på mine balder. Så kørte han hænderne langsomt rundt i bløde cirklende bevægelser. De var smurt så meget ind i olie, at jeg næsten kunne høre det, når hænderne gled rundt på min krop. Hans højre hånd fortsatte med at give en blød massage af skuldre og nakke, mens han med en flad hånd langsomt kørte op numse. Hans venstre hånd stoppede nu midt på min numse som var smurt godt ind i olie. Jeg følte nu, at hans massage blev lidt nærgående, men jeg havde alligevel en dejlig tryg og varm fornemmelse i kroppen og nød at være passiv og bare tage imod.

Mistede tidsfornemmelsen

Spidsen af to af hans fingre på venstre hånd gled ned nu og rørte let ved mellemkødet med et lille fast og konstant tryk. Det gav et ryk i mig - som et lille stød, der sendte en varm strøm igennem hele kroppen fra min nakke, der stadig blev masseret med hans højre hånd og ned over ryggen til numsen, der føltes som en stor muskel. Og det næsten sortnede lidt for mine øjne.

Stadig imens den ene hånd hvilede på balderne og fingerspidserne berørte området imellem numsen og min skedeåbning, gled hånden fra nakken ned over rygsøjlen til lænden.

Det skete så langsomt, at jeg helt mistede tidsfornemmelsen. Kroppen begyndte at føles behagelig kildende og summende. Da højre hånd kom ned til lænden blev den liggende stille, og alle spændinger blev opløst indefra, mens fornemmelsen af varme og summen kunne mærkes helt om på bagsiden af mavemusklerne.

Jeg glemte hvor jeg var, og at Søren var ovenpå i stuen, mens jeg lå og fik meget intim massage af en af hans forældres gamle venner. Jeg bare nød og tog imod. Mine øjne var lukkede, og jeg tror min mund var lidt åben, og min vejrtrækning tung og lidt stønnende. Det var en fantastisk følelse, som jeg bare gled ind i. Med glidende bevægelser begyndte han at massere lænden og balderne igen med højre hånd, mens hans venstre hånd nu tog mere fat i mellemkødet. Hans tommel finger gled ind i numsen, mens hans pegefinger gled ind i skeden, hvor de pressede på samme væg fra hver sin side.

Læs også: Sådan ser sex ud - indefra

Samtidig lagde hans ringfinger og langfinger sig på hver side af klitoris og trykkede forsigtigt. Hans højre hånd masserede nu op til nakken igen og masserede helt op i baghovedet i håret. Med stimuleringen af både numsen, skeden og min klitoris på samme tid, kunne jeg næsten ikke skille områderne ad. Da jeg samtidig fik en blød massage i nakken, begyndte orgasmen at rulle frem med en kraft, jeg vist aldrig havde oplevet før.

Jeg stønnede tungt - ikke højt, men dybt, mens jeg trykkede mit hoved ned i briksen og løftede min numse endnu mere end før. Orgasmen rullede frem og tilbage, indtil jeg for alvor kom, så det sortnede for mine øjne igen. Jeg faldt sammen, fladt og sænkede nu numsen, mens hans fingre stille gled ud af mig, og mine huller lukkede sig. Han kørte nu hænderne blødt op over mine ben og balder med venstre hånd, mens højre kørte ned over ryggen.

- Så må du gerne vende dig om, sagde han hviskende.

Jeg ventede lige 10-15 sekunder og vendte mig lidt søvnigt om. Uden at tænke over det, lagde jeg mig med benene let bøjet og lidt spredte. Uden at tænke på, at jeg nu måtte have været helt udleveret med store glatte og opsvulmede kønslæber og i det hele taget et meget fugtigt skød.

Læs også: Flere gratis erotiske noveller

Ingen modstand

Han masserede nu forsigtigt mine bryster med begge hænder og gled i langsomme bevægelser ned over maveregionen ned til skødet. Derefter tog han et lår ad gangen og kildede inderlårene op til skødet. Jeg ville ikke have gjort modstand, hvis han havde forsøgt noget mere, men det gjorde han ikke. Han blev derimod ved med at give en afslappende massage foran, hvor han tog sig af lårene, brysterne og maven. Han æltede også mine glatte kønslæber forsigtigt, skilte dem lidt ad og trykkede lidt i området omkring skedeåbningen. Det føltes mere som en behandling end en seksuel massage, og jeg havde en dejlig afslappende fornemmelse i kroppen.

Da han var færdig, lagde han håndklædet over mig og lagde mine ben ned.
- Slap du bare lidt af nu, sagde han.
- Så kan du komme op, når du er klar og har fået et bad. Du trænger i hvert fald til at få olien af igen. Jeg nikkede lidt uden at sige noget. Jeg havde ikke sagt et ord i halvanden time.

Jeg faldt i søvn og vågnede først igen, da Søren stod ved siden af mig og tog fat i min hånd.
- Du ser ud til at have nydt det, sagde han.
- Du ser i hvert fald afslappet ud. Jeg har lavet dig et bad, så når du er færdig, kan du bare komme op. Så er maden også færdig, sagde han.
- Ok, tak, sagde jeg og rejste mig lidt fortumlet op på briksen og hoppede ned, mens jeg holdt håndklædet foran mig.
- Jeg kommer op om lidt, sagde jeg og smilede lidt til Søren.

Da jeg kom op en halv times tid senere, følte jeg mig stadig varm og veltilpas i kroppen, mine kinder var lidt røde, og jeg havde i den grad en tilfredshed i mit underliv. Sørens mor kiggede op, da jeg kom ud i køkkenet.

- Nå, var det så ikke godt? spurgte hun og grinede lidt.
- Jo, sagde jeg og smilte. Da jeg kom ind i stuen, sad de allerede ved bordet og snakkede, og jeg tog plads skråt overfor Hans, der sad og snakkede med Søren og hans far.

- Tak for massagen, sagde jeg.
- Det var så lidt - skulle det være en anden gang, svarede han lidt forlegent.

>> Besøg nettets frækkeste mødested - Bootydating.dk

Prøv et abonnement på magasinet Q i 3 måneder for kun 99 kr.

https://imgix.femina.dk/abbo_til_web_-_nye_2016-1_1.jpg

Artiklen indeholder affiliatelinks

Læs også