https://imgix.femina.dk/media/e8a2575c0bc24ef9bb531abdd7881eb1.jpg
Familieliv

Uge 18 med Mama Slank: Man må ha' lidt humor

12. marts 2009
af Charlotte Qvist
Det kræver en god portion humor ikke at lade sig knække af en fransk hotdog.

Nuværende vægt: 72,8
Vægttab indtil nu: 65
Ønskevægt: 8,9


Mama Slank uge 18

Nøj hvor har jeg været træt af det her slankeprojekt i denne uge. Og så har jeg været træt af mig selv for at være træt af slankeprojektet! Så alt i alt har det været en rigtig god uge... not!

Det der kikser, er især mellemmåltiderne, det grønne og frokosten - og det udgør jo en ret væsentlig del af dagens madindtag, så det er jo ikke super smart.

Hvis jeg skal opsummere, hvorfor det ser sådan ud, så er der jo et hav af undskyldninger... meget på programmet, dårlige nætter, sygdom og en fødselsdag.

Egentlig tænker jeg, at det er dårlige undskyldninger, for det er jo sådan mit liv ser ud og vil gøre det lang tid fremover, så jeg er jo nødt til at kunne mønstre nogen nogenlunde fornuftige madvaner alligevel. Men ja - gamle vaner, og især de dårlige, er nok dem, der ind i mellem presser på.


Må bøde for fransk hotdog

Heldigvis skriver jeg jo stadig alt, hvad jeg spiser og drikker ned. Også det der ikke er så smart. Så da jeg i tirsdags hoppede let og elegant hen over formiddagssnack og frokost, måtte jeg taste ind at jeg i stedet for havde spist en fransk hotdog.

Og så er det jo super duper med en skarp diætist, der ved, at man kun skal gå i 2 timer og 17!!!! min. for at forbrænde de kalorier der er i sådan en.

Faktisk var hun også sød lige at trumfe med spørgsmålet om, den også mættede i 2 timer og 17!!!! min?!

Hun har heldigvis lige så meget humor, som mig selv, så jeg føler ikke, at hun banker mig i hovedet og skælder ud, men at hun prikker til mig på den gode måde.

Det har været rart, at kunne skrive til hende, at jeg synes det hele har været svært i denne uge. Der er lidt opmuntring den anden vej; jeg skal ikke kun fokusere på at være faldet i og at være træt af det hele - men på de næsten 9 kg., der nu er væk.

Næste delmål er lige om hjørnet... håber, at nå det i løbet af et par uger.


Den kommende uge

Så ja, træning, træning, træning og den rigtige mad er der på programmet.

Kæresten har lange møder i Jylland og skal på messe 3 dage i denne uge, vi skal finde børnehave til vores søn og kæmpe med pladsanvisningen for at han får plads - så der bliver nok at se til.

Men jeg skal og må have fokus tilbage. Der er 3 mdr. tilbage af min barsel, og jeg VIL være i mål, når jeg starter på job. Jeg synes, jeg begynder at have travlt…

Vil du have din gamle krop igen?

Med Mama Slank kan du tabe 1 kilo om ugen.

Du bliver vejledt af din egen personlige diætist, og du får mulighed for motionsvejledning af din egen personlige træner. Alt dette fra bare 199 kr. pr. måned.

Meld dig ind i Mama Slank her!

Læs også:

Uge 1
Uge 3

Uge 4
Uge 5
Uge 6
Uge 7
Uge 9
Uge 10
Uge 11
Uge 12
Uge 13
Uge 14
Uge 15
Uge 16
Uge 17

Køb smukke æsker i
mama shoppen til 149 kr.

Læs også