smykker
Shopping

Smykker til DIN stil - under 500 kr.

Smykker tilfører personlighed til dit look – om det er fingre fyldt med ringe, et par farverige øreringe eller tynde kæder om halsen, eller om du er til guld, sølv eller de mere farverige smykker. Alt er tilladt. Tag et kig i dit smykkeskrin, og mix dine favoritter med nogle af sæsonens nye gode køb. Alt under 500 kr.

FIND DINE NYE SMYKKER HER

 

SE OGSÅ: Video: Sådan passer du bedst på dine smykker
 
FARVERIG
De farvestrålende smykker er blevet et hit, fordi de tilfører humor og leg til dit look, måske bare som en detalje. Det kan også give en god kontrast at blande nogle få farvede smykker sammen med dine sølv- eller guldsmykker.
 
smykker
1. Anni Lu til 300 kr.
2. Asos til 99 kr.
3. Pico til 350 kr.
4. MdL Jewelry til 299 kr.
5. Maanesten til 400 kr.
 
 
SØLV
Sølvsmykker er ofte forbundet med den klassiske stil og er smukt til hvide overdele og solbrun hud. Vælg gerne markante sølvsmykker, der giver karakter til dit look, og vær ikke bange for at mixe med guld eller farvede smykker. Alt er tilladt.
smykker
 
 
GULD
Du kan efterhånden få guldsmykker i flere prisklasser, da mange brands er blevet bedre til at lege med guldbelægning. Fine tynde guldsmykker tilføjer elegance til det klassiske look, men du kan også dyrke det sommerlige bohemelook ved at mixe smykker i flere former og farver.
smykker
 

Læs mere om: