på vrangen
Mode

Ingrid Baraka har en helt særlig tøjregel. Og hun er så dedikeret, at hendes venner mener, at hun skal "slappe lidt af"

24. april 2024
Af Christoffer Mygind Juul
Foto: Kristina Pedersen
Kom med indenfor i klædeskabet hos den ene halvdel af podcasten ‘A Seat at the Table’, Ingrid Baraka, i det nyeste afsnit af "På Vrangen", hvor farver, glimmer og syv helt særlige tøjregler har hovedrollen

- I snit skifter jeg tøj fire gange om dagen. Det lyder måske lidt kliché, men klæder mig på efter mit humør. Jeg kan godt lide, at jeg kan skifte form.

Sådan siger grafisk designer og podcastvært i podcasten "A Seat at the Table", Ingrid Baraka, om sin tøjstil i det nyeste afsnit af "På Vrangen".

For er der noget, der betegner Ingrid Barakas stil, er det ordet showpony. Det må gerne larme og kunne ses fra lang afstand, at hun er på vej. Derfor er skabet også fyldt op med alt fra klare farver og glitrende materialer til livlige print og sjove indslag.

Men for en, der elsker tøj, lige så meget som Ingrid Baraka, kan det være en udfordring at holde igen.

Derfor følger podcastværten en regel om, at hun kun må eje syv stykke tøj indenfor hver "kategori" i garderoben. Netop derfor passer hun også på sit tøj ved at reparere det meste. Faktisk i en sådan grad, at hendes venner mener, hun skal slappe lidt af.

Det, og meget mere, kan du høre om i det nyeste afsnit af "På Vrangen", hvor du samtidig kan finde ud af, hvordan Beyoncé har sat sit præg på Barakas garderobe og hvad det vil sige at være en “frugal queen”.

Læs også