Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Josephine Kuhn er den ene halvdel af en af Danmarks mest populære podcasts - men hvordan går Josephine klædt når hun cykler og løber rundt uden for podcaststudiets trygge rammer?
Mode

For to år siden lavede Josephine Kuhn en total udrensning af sin garderobe: I dag er stort set intet nyproduceret

25. marts 2024
af Christoffer Mygind Juul
Foto: Lasse Lund
I fjerde afsnit af "På Vrangen" kan du komme med hjem til den ene halvdel af den populære podcast Fries Before Guys, Josephine Kuhn, når hun viser alt fra sommerkjoler og band-T-shirts til løbetøj frem fra garderoben.

Normalt er du vant til at høre hende mere end at se hende, når hun sammen med sin medvært Nanna Hovgaard vender alt fra kærlighed og venskaber til sex og livets store og små spørgsmål.

Men denne gang er der kamera på. I På Vrangen kan du sammen med vært Christoffer Mygind Juul komme med hjem til Josephine Kuhn, der åbner garderoben til sin ultrakurateret blanding af farverige kjoler, kvalitetstekstiler, T-shirts og sportstøj.

For Josephine Kuhn har det nemlig været vigtigt at skabe en garderobe, som hun først og fremmest har det godt i. Derfor ligger der heller ikke gamle items gemt, som hun en dag håber at kunne passe.

I stedet er det meste købt second hand eller gået i arv fra veninder - en ting, Josephine Kuhn og vennerne er begyndt at praktisere mere og mere for at få en følelse af at få nyt i garderoben uden at købe nyproduceret tøj.

Side om side med kjoler og striktrøjer hænger sports- og outdoor-tøjet også. For det praktiske aspekt fylder også meget for Josephine Kuhn, der både løber, cykler og generelt dyrker udendørslivet en hel del. Derfor skal udstyret og komforten være i orden - inklusiv drikkedunken, der er en af tidens største TikTok-fænomener.

Læs også