nybro
Mode

“En af de smukkeste ting, vi kunne gøre, ville være at udfase det her med, at der findes dametøj og mandetøj”

3. april 2024
af Christoffer Mygind Juul
Foto: Alexander H. Jespersen
Han tegnede sin første kollektion som 12-årig, han er vant til at brillere på scenen og i æteren, og så er han svært glad for tøj og ting, der fremkalder smil hos dem omkring sig. Kom med hjem til Nicholas Nybro i det nye afsnit af På Vrangen.

I det nye afsnit af På Vrangen inviterer designer, foredragsholder, forfatter, entertainer og podcastvært Nicholas Nybro indenfor i sit glimmerfyldte, farverige og tracksuit-proppede skab på Nørrebro, hvor den livslange kærlighed til mode gør tydeligt væsen af sig.

Her hænger frynsejakker og pailletbesatte trøjer side om side med Nybros uniform, det klassiske Lonsdale-tracksuits i alskens mønstre og farver, der sammen med statement-kasketter er blevet designerens signatur. For som designeren har lært af sin mor - gør man noget, så gør det hundrede procent.

Se med i det nye afsnit heroer, hvor Nicholas Nybro fortæller om sin store samling af solbriller, slår et slag for at gør op med herre- og dameafdelinger i tøjforretninger og viser sin hemmelig parykskuffe frem.

Læs også