hvide strømpebukser
Mode

De betegnes som både klassiske og elegante. Og nu skal de findes frem igen

19. april 2024
Af Malin Iden, kk.no. Oversat og redigeret af redaktionen
Foto: Mega
De hvide strømpebukser er en del af sæsonens populære "balletcore"-trend.

Modetrends kommer og går. Og du har helt sikkert set den trend, der nu er tilbage, tidligere.

Vi taler om de hvide strømpebukser.

Hvide strømpebukser har altid været en klassiker og forbindes ofte med elegance.

Ifølge Ida Elise Eide Einarsdottír, der er moderedaktør på det norske medie KK, har vi allerede set tendensen et stykke tid.

– Både på catwalken hos for eksempel Chanel, og også på de store stilikoner. Generelt set har strømpebukser virkelig fået deres store comeback. Også hvor de bruges alene uden noget til, forklarer hun.

– Den hvide variant af strømbuksen er nok nostalgisk for mange. Lige nu er de hvide strømpebukser en del af den populære "balletcore"-trend, som for alvor prægede modebilledet sidste år. Og det er altså ikke slut endnu. Der er også de tidløse sløjfer og ballerinasko, som længe har været aktuelle, siger Einarsdottír.

Tendensen er både at bemærke på catwalken til modeshows hos de internationale modehuse, på kendisser og på influencere på sociale medier.

https://imgix.femina.dk/2024-04-18/MEGA1086631_042.jpg
Chanel Haute Couture Spring/Summer 2024 show
Foto: Mega

De hvide strømpebukser er ikke det eneste, der har fået et comeback, når det kommer til strømpebuksen.

Flere modemedier har det seneste år skrevet om kendisser, der bruger strømpebukser som bukser og dermed dyrker den bukseløse trend.

En af de kendisser, der er spottet i den bukseløse trend flere gange, er Kendall Jenner, ligesom den også var at spotte på flere catwalks i forskellige variationer.

Og hvis du er klar på flere trends, så kan du hoppe med på en anden af slagsen, som vi ikke havde set komme. Nemlig hvordan strømpebukserne skal trækkes op over hoften og uden på det nederste af blusen.

En trend, der blandt andet blev vist til Miu Mius AW23-show.

https://imgix.femina.dk/2024-04-18/MEGA958061_045.jpg
Foto: Mega

Denne artikel blev første gang bragt af KK.no, der også er ejet af Aller Media. Dette er en oversat og redigeret version.

Læs også