simone rocha crocs
Mode

Vil du giftes i et par Crocs? Så har du den perfekte mulighed nu

16. april 2024
Af Malin Iden, kk.no. Oversat og redigeret af redaktionen
Foto: Mega
Det nye Crocs-samarbejde har fået internettet til at koge. Så meget at den første levering allerede er udsolgt.

På trods af at Crocs både er hadet og elsket af mange, holder skomærket aldrig op med at overraske. Og nu har de gjort det igen.

Crocs har nemlig slået sig sammen med Simone Rocha, som er en irsk modedesigner, og skabt en ny kollektion.

Kollektionen består af flere typer crocs i forskellige farver tilsat diamanter og perler.

https://imgix.femina.dk/2024-04-15/20240220-052316-3-1920x2880we.jpg
Her ses Crocs x Simone Rocha samarbejdet til modeugen i London i februar 2024, hvor Simone Rocha fremviste mærkets AW24-kollektion.
Foto: Ik Aldama/Picturealliance/Ritzau Scanpix

Når man går ind på Simone Rochas hjemmeside for se det nye samarbejde står der, at kollektionen er udsolgt. Det skete allerede dagen efter, at skoene blev sat til salg. Man kan dog tilmelde sig med sin mail og få besked, når skoene er på lager igen, hvilket må betyde, at der er flere på vej.

Skoene koster mellem 1.480-2.350 kroner.

Crocs har selv delt flere Instagram-opslag om det nye samarbejde med Simone Rocha, og kigger man nærmere på kommentarsporet er meningerne delte:

"Dette kunne potentielt være mine bryllupssko," skriver en i kommentarfeltet.

"Jeg tror, ​​jeg taler for alle, når jeg siger, at jeg har brug for disse," skriver en anden.

"Hvis bedstemor skal giftes," spørger en tredje.

Det er ikke første gang, at Crocs lancerer et samarbejde, som bliver populært på de sociale medier. Det er faktisk snarere reglen end undtagelsen, at skobrandet præsenterer et nyt og sjovt samarbejde med alt fra fastfoodkæder og legetøjsproducenter til store modebrands.

Tilbage i oktober 2023 præsenterede Crocs eksempelvis en cowboyversion af den populære sko, ligesom 2023 også bød på et samarbejde med fastfoodkæden McDonald's, hvor skoene var inspireret af McDonald's forskellige karakterer, herunder Grimace, som er en af ​​kædens mest ikoniske karakterer.

Denne artikel blev første gang bragt af KK.no, der også er ejet af Aller Media. Dette er en oversat og redigeret version.

Læs også