rebecca
Mode

Hun er dronningen af vintage og københavnske loppemarkeder: Kom med hjem i hendes garderobe

10. april 2024
af Christoffer Mygind Juul, vært på "På vrangen"
Foto: Kristina Pedersen
I sjette afsnit af På Vrangen besøger vært Christoffer Mygind Juul skaberen af Veras Vintage og Veras Market til en snak om at være besat af genbrug, klæde sig på med store armbevægelser og om få det allermeste ud af det, man har.

Rebecca Vera Stahnke er kvinden bag genbrugskonceptet Veras Vintage, hvor hun sælger vintage og upcykled tøj, og Veras Market, der er et af Københavns mest velkendte og velbesøgte loppemarkeder, som flere tusinder strømmer til for at finde unikke garderobefund.

Og det er tydeligt i Rebecca Veras garderobe, at vintage og genbrug er meget mere end tøj - det er en livslang passion, der har resulteret i en massiv samling af unikt tøj med alt fra lange, farverige kjoler og kåber til jakker og frakker med mønstre og 00’er-logoer.

Derfor er det at gå på loppemarked for Rebecca Vera en velplanlagt tur, hvor flere faktorer spiller ind for at få en succesfuld fangst. Derfor har hun også en såkaldt loppepagt med sin veninde:

- Hvis vi finder en ting, som vi begge har det helt vildt over, har vi den her pagt om, at det stykke tøj bliver i familien. Så det må aldrig nogensinde blive solgt videre, før begge parter er med på den, forklarer Rebecca Vera om sin pagt.

Se med i det nye afsnit af På Vrangen, hvor du kan komme med hjem til Rebecca Vera, når hun åbner lågerne til sit garderobeskab for at afsløre en garderobe, der bugner over med farver og personlige historier.

Læs også