SJOVE mor-citater

Småbørn

Sådan støtter du dit barn bedst muligt

Hvis din søn eller datter føler sig som det andet køn, så får du her 8 gode råd til at støtte dit barn.


Sådan gør du - gode råd til dig:

? Lad barnet være - hvis hun er gammel nok til at forstå kønsforskellene, ved hun også bedst selv, hvornår hun har det godt.

? Se tiden an - det kan sagtens være en periode, der går over af sig selv. Og hvis det ikke går over, er der alligevel ikke noget, du kan gøre ved det.

? Køb det tøj, barnet vil have - hvorfor presse ham eller hende i drenge- eller pigetøj, hvis de ønsker det modsatte? De bliver bare kede af det, og der kommer en masse konflikter ud af det.

? Forklar forskellene - så er du sikker på, at det ikke er en misforståelse. Men lad være med at have længere diskussioner.

? Lad altid barnet være sig selv - der er nok mennesker i verden, der kan få hende til at føle sig forkert, og det skal aldrig være dig.

? Hvis du ikke vil bruge "forkerte" ord - så find kønsneutrale som skattebasse i stedet for skattepige eller skattedreng.

? Glem bekymringerne, så længe barnet er lille - giv det i stedet tid og se, hvad der sker.

? Husk, at det, barnet gør nu, intet siger om fremtiden - en lille pige i drengetøj eller en dreng i prinsessekjoler betyder ikke, at børnene som voksne bliver homoseksuelle eller ønsker en kønsskifteoperation.

Læs også:
Støt dit barn til selvværd
Sådan giver du dit barn en god barndom


Her kan du finde sjovt legetøj til dit barn - helt uden skadelige stoffer! >>


Her finder du børne- og babytøj i høj kvalitet - billigt og med gratis fragt! >>Her kan du forkæle dig selv med lækkert tøj - og sko, tasker og smykker! >>


Her kan du finde jeres næste familieferie - til populære og børnevenlige rejsemål! >>Artiklen indeholder affiliatelinks


Læs mere om: