https://imgix.femina.dk/media/de0705597f864d71b3b41e9d678e7780.jpg
Familieliv

Uge 16 med Mama Slank: Sukkertrangen er tilbage!

23. februar 2008
af Charlotte Qvist
Det gik lige så godt, men vægten er på retur, og Charlotte har mest af alt lyst til at stikke fingrene i ørene og skrige LA LALA LAAAAAH!

Nuværende vægt: 74,6
Ønskevægt: 65
Vægttab indtil nu: 7,2

Uge 16
Kunne vi aftale, at jeg bare gentager mit indlæg fra sidste uge? Jeg gider nemlig helst bare at lukke øjnene, stikke fingrende i ørerne og skrige LA LALA LAAAAAAH. For status er jo ret meget det samme. Eller det er det desværre ikke en gang, for jeg går ud af ugen med +400 gram.

ØV ØV ØV!! Det har ikke set sådan ud hele ugen, men jeg trumfede lige vægten med en fødselsdag i går. Maden klarede jeg mig fint igennem med masser af grøntsager og kød. Men der var vin... og den var god!! Og der var lyserød prinsesse lagkage! Og generelt er jeg vist der, hvor der igen må en kold tyrker til. For det der med lige at nappe lidt slik hist og her, det går bare ikke rigtig længere. Sukkertrangen er tilbage. Suuuuuuk.

Mama Slank
Nå, men på den igen. Heldigvis ligger alt hvad jeg skal bruge jo lige her på pc'en. Kostplanen, indkøbsguide, gode råd, tips og ide'er. Det hele ligger på Mama Slank, så det er bare om at komme i gang igen.

Den kommende uge
Den kommende uge kommer også til at kræve en del af mig, for at sikre motionen. Der er tæt pakket program, og optimalt så gik og cyklede jeg en hel masse. Men der er bare lige en masse mennesker rundt om mig, der har en mening om ting, og hvem der skal hvad, hvornår - så derfor er jeg mest nødt til at tage bilen. Og der er stadig en mormor der skal passes, og ikke så meget træning - og dog.

I næste uge skal slaget stå. Jeg vil i Fælledparken, så jeg kan blive pushymum!! Jeg glæder mig til at komme med et referat af det i næste uge, så kryds lige fingre for at vejret arter sig nogenlunde.

En god afslutning trods alt
Nå, men det var alligevel meget rart at få sat ord på de tanker, jeg har tumlet med omkring vægt og træning i denne uge. Og ugen sluttede faktisk ret fantastisk. Jeg er nemlig blevet begavet af min søn. Han var ikke med til fødselsdag, men blev passet hos Moster. Og de havde så været kreative, så det er med stolthed, at jeg har fået taget ugens billede. Er det ikke bare den smukkeste halskæde, I længe har set? Den har han helt selv lavet (med hjælp fra før omtalte Moster), til mig - hans mor!!

Praktisk tallerken til baby.
Køb den i mama shoppen

Vil du have din gamle krop igen?

Med Mama Slank kan du tabe 1 kilo om ugen.

Du bliver vejledt af din egen personlige diætist, og du får mulighed for motionsvejledning af din egen personlige træner. Alt dette fra bare 199 kr. pr. måned.

Meld dig ind i Mama Slank her!

Læs også:

Uge 1
Uge 3

Uge 4
Uge 5
Uge 6
Uge 7
Uge 9
Uge 10
Uge 11
Uge 12
Uge 13
Uge 14
Uge 15

Læs også