Pasta med græskar er en skøn og nem efterårsret.
Mad

Pasta med græskar, rosmarin, bacon og gorgonzola

Pasta med græskar er en skøn og nem efterårsret, der får dejligt modspil af frisk rosmarin, salt bacon og smagfuld gorgonzola.

Tid: 30 min.
4 pers.

1 butternutsquash, mellemstor
150 g lufttørret bacon
1 hakket skalotteløg
Olivenolie
3-4 rosmarinkviste
Salt og peber
400 g båndpasta
150 g gorgonzola

Sådan tilbereder du pasta med græskar:

Skræl og halvér squashen, fjern kernerne og skær kødet i tern.
Skær baconen i tern, steg dem sprøde og læg dem på et stykke køkkenrulle.
Kog pastaen.
Steg skalotteløg, græskar og rosmarin i olie ved jævn varme i 5-6 min., til de er møre. Tilsæt bacon og steg endnu 1-2 min.
Bland med pastaen og krydr med salt og peber.
Anret straks med en skive gorgonzola på og servér med det samme.

Pasta i selskab med en god bøf smager også forrygende - se her

Læs mere om: