desserter i glas
Desserter

Desserter i glas: 6 nemme og smagfulde opskrifter

4. december 2023
Isabella Jacobsen
Forestil dig lag på lag af lækkerhed, der præsenteres i elegante glas. Vi har samlet 6 af vores mest populære desserter i glas - så du nemt og hurtigt kan servere en imponerende dessert til festen!

6 desserter i glas, der smager som en drøm

Desserter i glas er populære af flere gode grunde:

  1. De er nemme at portionsanrette.
  2. De kan forberedes i forvejen.
  3. De er nemme og hurtige at rengøre.

Desserter i glas er en glæde for både øjne, smagsløg og sind. Velbekomme!

Det søde. Tiramisu med friske figner.
Foto: Aller Media DK

1. Tiramisu med friske figner

En fortryllende dessert, der kombinerer den velkendte, cremede smag af tiramisu med en sød overraskelse af saftige figner. Hver en skefuld er en ekstravagant dans af smage, der forener tradition med et frisk pust. Det er desserten, du ikke vil gå glip af!

Panna cotta i glas med bærcoulis. -
Foto: Aller Media DK

2. Panna cotta med bærcoulis

En italiensk klassiker, der med sin glatte og cremede tekstur bliver perfekt taget i hånden af den friske og frugtige bærcoulis. Luk øjnene og nyd de skønne smage, der vil skabe en fest for dine sanser. Du vil ikke blive skuffet!

https://imgix.femina.dk/2023-12-04/hindbaersorbet_0.jpg

3. Hjemmelavet hindbærsorbet

Tag et forfriskende dyk ind i sommerens smage med en hjemmelavet hindbærsorbet! Her får du en let og luftig dessert med en ren eksplosion af friske og søde hindbær. En nem og lækker opskrift, der passer perfekt til enhver lejlighed.

https://imgix.femina.dk/2023-12-04/aebletrifli-med-bagte-aebler_0.jpg
Foto: Aller Media DK

4. Æbletrifli med bagte æbler

Lad dig forføre af en lækker æbletrifli med bagte æbler. Desserten kombinerer sødmefyldte, bagte æbler med en fløjlsblød vaniljecreme og sprøde makroner, der toppes med et luftigt lag flødeskum. Her vil du med garanti blive imponeret!

https://imgix.femina.dk/2023-12-05/klassisk-chokolademousse_0.jpg

5. Klassisk chokolademousse

En luksuriøs dessert på en drøm af rig, fløjlsblød chokolade, der smelter på tungen og efterlader en dyb, intens kakaoaroma. Nyd dessertens perfekte balance mellem sødme og bitterhed, der danser i harmoni og skaber en enestående smagsoplevelse!

Det søde. Svesketrifli med makroner og portvin. Trifli.
Foto: Aller Media DK

6. Svesketrifli med makroner og portvin

En rig og elegant dessert, der forener sødmefulde svesker med knasende portvinsmakroner og en luftig vaniljecreme. Hver lagdelt skefuld er en perfekt symfoni af smage, du ikke kan få nok af! Forbed dig på at glæde og overraske dine smagsløg med desserten.

Læs også