Hjemmelavet is: Hindbærsorbet i glas
Desserter

Hjemmelavet is: Hindbærsorbet

9. august 2022
Af: Gitte Rasmussen
Foto: Betina Hastoft.
Hjemmelavet sorbet kan laves på alverdens frugter og bær, og her får du opsrkiften med søde, friske, knaldrøde hindbær!
2 t og 0 min4 personer
Tid i alt 2 t og 15 min

Ingredienser til hjemmelavet hindbærsorbet

  • 175 g sukker
  • ¾ dl vand
  • 350 g hindbær

Sådan laver du hjemmelavet hindbærsorbet:

  1. Bring sukker og vand i kog og kog til sukkeret er opløst.

  2. Tilsæt hindbær, blend og passér det gennem en sigte, så kernerne sis fra. Sæt til afkøling.

  3. Har du en ismaskine, så frys massen til sorbeten er fast og cremet. Sæt alternativt saften i fryseren og lad den fryse ind under jævnlig omrøring.

  4. Lav kugler af sorbeten og servér i glas. Pynt evt. med lidt friske bær.

Prøv også: Is med mango og lime

Læs også