Desserter
9. august 2022

Hjemmelavet is: Hindbærsorbet

Hjemmelavet sorbet kan laves på alverdens frugter og bær. Her får du opskriften med søde, friske, knaldrøde hindbær!
Af: Gitte Rasmussen
Hjemmelavet hindbærsorbet

Foto: Betina Hastoft.

Hjemmelavet sorbet kan laves på alverdens frugter og bær. Her får du opskriften med søde, friske, knaldrøde hindbær!
2 t og 0 min4 personer
Tid i alt 2 t og 15 min

Det skal du bruge

  • 175 g sukker
  • ¾ dl vand
  • 350 g hindbær
Annonce

Sådan laver du hjemmelavet hindbærsorbet

  1. Bring sukker og vand i kog, og kog til sukkeret er opløst.
  2. Tilsæt hindbær, blend og passér det gennem en sigte, så kernerne sis fra. Sæt til afkøling.
  3. Har du en ismaskine, så frys massen til sorbeten er fast og cremet.
  4. Sæt alternativt saften i fryseren og lad den fryse ind under jævnlig omrøring.
  5. Lav kugler af sorbeten og servér i glas.
  6. Pynt evt. med lidt friske bær.

Inspiration til andre desserter i glas

Annonce

Læs også

Annonce

Bliv medlem af femina+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver dig ubegrænset adgang til alt indhold.