Opskrift - sådan laver du æbletrifli med bagte æbler
1. Tænd ovnen på 200°. Skyl æblerne, fjern kernehuset, behold skrællen på, og skær æblerne i grove tern. Vend æbleternene med sukker og kanel, og bag dem i ovnen i 20 minutter.
2. VANILJECREME: Pisk æggeblommerne luftige sammen med sukker og vaniljekorn. Bring fløde og sødmælk i kog i en lille gryde, og hæld det i æggemassen i en tynd stråle, mens du pisker. Hæld blandingen tilbage i gryden, og varm den forsigtigt op, til den er tyknet let. Lad cremen køle af.
3. SERVERING: Pisk fløden til let skum. Læg lag af bagte æbler, makroner og vaniljecreme i en skål, og top med flødeskum.
TIP: Lad endelig skrællen blive på æblerne. Den holder på formerne, mens æblerne bliver bagt, og sørger for et dejligt bid.
PRØV OGSÅ:
Blommetrifli med vaniljecreme