
Skær fedtet fra andebrystet.
Skær fedtlaget i aflange tynde skive, drys med
salt og rist det sprødt på panden i et par min.
evt. i solsikkeolie.
Lad det sprøde andefedt køle af på køkkenrulle.
Steg andebrystet på den fedtede pande i 7 min.
på hver side, køl af og lad det trække i ca. 10 min.
Skræl avocadoen, fjern stenen og skær avocado-
kødet i skiver.
Skyl salaten og lad den afdryppe.
Hæld varmt vand i en bradepande.
Fugt et rent viskestykke og læg det dobbelt på køkken-
bordet.
Dyp et stykke rispapir i det varme vand og lad det trække
i 10-15 sek., til det bliver blødt.
Læg rispapiret på viskestykket og fordel avocado, salat
og skiver af stegt and på papiret.
Rul rispapiret om fyldet, så det lukker sammen.
Server andewrappen i skiver med lidt soja eller chilisauce
og pynt med sprødstegt andefedt.
Prøv også: Muscat-marineret and med linser
Her får du en komplet guide til, hvordan du derhjemme kan lave frisk og lækker sushi.
Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.