
Rødløg og æble giver speltsalaten en god sprødhed og passer ferfekt til lammekrone
1. Perlespeltsalat: Skyl perlespelten i koldt vand. Kog den under låg i en gryde med letsaltet vand i ca. 20 minutter. Lad perlespelten trække under låg i 5-10 minutter. Hæld overskydende vand fra, og smag til med eddike, olie, honning, salt og peber. Pil rødløget, og hak det fint. Skyl æblerne, og skær dem i små tern. Skyl persillen, og hak den groft. Bland løg, æbler og persille sammen med perlespelten.
2. Skær et par snit i fedtkanten på koteletterne. Steg dem i lidt olivenolie på en varm pande i ca. 5 minutter på hver side. Krydr med salt og peber. Servér med perlespeltsalat som tilbehør.
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Grønne asparges med smilende æg og sennepsdressing – Få opskriften her
Steak med ærtepuré og nye kartofler – Få opskriften her
Røget laks og kartoffelsalat med rygeost og radiser – Få opskriften her