Hovedretter

Thaikarry med søde kartofler og kylling

4 personerDet skal du bruge:600 g kyllingeinderfilet4 spsk madolie500 g søde kartofler2 røde peberfrugter4-5 forårsløg500 g champignonerKarrysauce:1

4 personer
Mamas madplan 5 2
Det skal du bruge:

600 g kyllingeinderfilet
4 spsk madolie
500 g søde kartofler
2 røde peberfrugter
4-5 forårsløg
500 g champignoner
Karrysauce:
1 dåse kokosmælk
1-2 spsk rød karrypasta efter smag
salt
2 tsk saucejævner
Tilbehør:
400 g brune ris

Sådan gør du:

Tilberedningstid ca. 40 minutter

1. Kog risene under låg 18 minutter i 7 dl vand med 1 tsk salt og lad dem herefter trække under låg til retten er færdig.

2. Skræl kartoflerne og skær dem i tern på ca. 1 cm. Rens peberfrugten og fjern frøene. Skær peberfrugten i små tern. Rens forårsløg, og skær dem i stykker på ca. 4 cm. Rens champignonerne og skær dem i skiver.

3. Dup kødet tørt med køkkenrulle og skær det i tern på 2x2 cm. Varm olien op i en wok over stærk varme. Lynsteg ved stærk varme kødet i ca. 2 minutter.

4. Tilsæt kartoffel, rød peber, forårsløg og champignoner og lynsteg i yderligere 2 minutter ved stærk varme.

5. Rør alle ingredienser til saucen sammen og hæld i wokken. Brug kun ½-1 spsk karrypasta hvis du ønsker retten mild og op til 2 spsk, hvis du ønsker retten stærk. Bring saucen i kog og lad retten simre til kartoflerne er møre (ca. 7 minutter)

6. Server med de kogte ris.

Næringsindhold pr. person:
Energi: 3486 KJ (833Kcal)
Energy (KJ) Energy (kcal) Energi (%)
Protein 729 174 21
Kulhydrat 1816 434 52
Fedt 941 225 27

Få opskriften og alle de friske råvarer leveret til døren fra RetNemt.dk. Læs mere om madplaner og måltidskasser.

Læs mere om: