Hovedretter

Nudler med thaikarry, kylling og peanuts

Til 4 personerDet skal du bruge:Tip!Du kan regulere styrken ved at reducere mængden af karrypasta.400 g nudler2 spsk madolie600 g kyllinginderfilet1

Til 4 personer
madplan nudler med thaikarry
Det skal du bruge:

Tip!

Du kan regulere styrken ved at reducere mængden af karrypasta.

400 g nudler
2 spsk madolie
600 g kyllinginderfilet
1 spsk soyasauce
1 tsk orientalsk sesamolie
3-4 forårsløg
1 bakke babymajs
1 courgette
1 rød peberfrugt
50 g peanuts
frisk koriander efter ønske

Sauce:
½ hønsebouillonterning
2 dl vand
2 tsk rød thai karrypasta
3 spsk ketchup
1 spsk orientalsk sesamolie
2 tsk saucejævner

Sådan gør du:

Tilberedningstid ca. 30 minutter

1. Kog nudlerne i rigeligt vand tilsat 1 tsk salt i 4 min. uden låg. Hæld dem i en sigte og spul dem med koldt vand. Lad dem dryppe godt af.

2. Vend kødet i soyasauce og halvdelen af sesamolien.

3. Rens og istandgør grøntsagerne. Forårsløgene skæres i stykker på ca. 2½ cm, babymajs, peberfrugt og courgetten skæres i tern på 1 cm.

4. Rør alle ingredienserne til saucen sammen i en skål - pas på karrypastaen er stærk.

5. Varm olien i en wok eller en stor pande og lynsteg kødet ca. 2 minutter heri. Tilsæt forårsløg, majs, courgette og peberfrugt og lynsteg 2 minutter til.

6. Tilsæt derpå saucen og lad retten koge i 2 minutter. Tilsæt nudlerne og bland alle ingredienserne godt sammen.

7. Servér omgående med et drys peanuts og friske koriander.

Næringsindhold pr. person:
Energi: 3485 KJ (833Kcal)
Energy (KJ) Energy (kcal) Energi (%)
Protein 728 174 21
Kulhydrat 1816 434 52
Fedt 941 225 27

Få opskriften og alle de friske råvarer leveret til døren fra RetNemt.dk. Læs mere om madplaner og måltidskasser.