Mad

Grillet skinkesnitsel med porresalat

Ugens torsdagsopskrift er grillet skinkesnitsel med porresalat. Få opskriften her







3 store bagekartofler
1 spsk. smør
1 dl mælk
salt
fintrevet skal af 1 økologisk citron
ENDVIDERE:
1 porre
saft af 1 citron
1 spsk. flydende honning
2 skinkesnitsler
en smule olivenolie
salt og peber
1 fed hvidløg
Skræl kartoflerne, og skær dem i grove stykker. Kog dem i usaltet vand, til de er helt møre. Hæld vandet fra, og lad dem dampe tørre. Mós dem med piskeris, og tilsæt smør og mælk. Smag til med salt og citronskal.
Skær imens porrerne i tynde skiver, og skyl dem grundigt. Rør citronsaft og honning sammen, og vend porrerne i dressingen. Smag til med salt.
Pensl snitslerne med lidt olie, og gril dem på en varm grillpande i 1½-2 minutter på hver side. Krydr kødet med salt og peber, og gnid det med lidt hvidløg.
Anret snitslerne toppet med porresalat, og servér straks med mós til.
Opskriften er til 2 personer

Få indkøbslisten til hele ugen her

UGENS ANDRE OPSKRIFTER


Mandag TirsdagOnsdagFredag

Læs mere om: