Annonce
Forretter

3 nemme madpakker – til både voksne og børn

Madpakken skal gerne byde på noget godt og lækkert – men det skal også være nemt! Den nye Tulip SPREAD smager godt både på rugbrød og andre typer brød, så det er nemt at variere madpakkens indhold fra dag til dag.

Både store og små madpakkespisere vil elske disse tre nemme og lækre madpakke-idéer fyldt med både grøntsager og fibre.  

Bagel med kyllingespread

Både store og små madpakke-spisere vil elske en god sandwich, som du f.eks. kan lave med en grov bagel. Flæk brødet, og smør det med Tulip SPREAD Kylling & Rodfrugter. Skær ½ æble i tynde skiver, dryp med citronsaft, og læg dem på den nederste del af brødet. Drys med hakkede valnødder, og læg den øverste del af brødet på.

Rugbrød med kyllingespread

Skal madpakken være fyldig med masser af fibre? Smør en tyk skive fuldkornsrugbrød med Tulip SPREAD Kylling & Rodfrugter. Skræl en lille gulerod, høvl den i lange strim­ler, og dryp med citronsaft. Læg strimlerne på brødet, og drys med plukket persille og ristede solsikkekerner.

Wrap med peberfrugtspread

Lav en lækker wrap ved at smøre en fuldkornstortilla med Tulip SPREAD, skære agurk og gulerod i lange stave og drysse med løgspirer, inden du ruller wrappen stramt sammen. Pak madpapir om, og hold det sammen med en snor. Se hvordan her:

Læs mere om: