yoghurtis
Desserter

Yoghurtis med bær og chokoladesauce

af Camilla Zarah Lawes 17. juli 2012
Foto: Lars Ranek
Du kan tilberede din egen lækre yoghurtis i løbet af nul komme fem – du skal bare huske at have dejlige sommerbær klar til brug, i din fryser. Den friske is får lige det lille ekstra med hakket chokolade og mynte – MUMS!

Yoghurtis med bær og chokoladesauce til 4 personer

DET SKAL DU BRUGE TIL YOGHURTIS125 g hindbær125 g blåbær250 g jordbær2 spsk. akaciehonningsaft og skal af 1 limefrugt9 mynteblade250 g græsk yoghurt 10 %100 g mørk hakket chokolade (gem lidt til drys)

TILBEHØR250 g blandede friske bær

 

PRØV OGSÅ: Rabarbersuppe med yoghurtis

 

Opskrift - sådan laver du yoghurtis med bær og chokoladesauce

Skyl og nip bærrene, og frys dem i en pose i minimum 4 timer. Blend dem med honning, mynteblade, limesaft og limeskal. Tilsæt yoghurt, og blend igen. Kom isen over i en skål, og vend chokolade i. Stil isen i fryseren, til den skal serveres. Anret isen i vafler eller portionsglas, og drys med chokolade.

Prøv også:Rabarberis

Jordbærdrømme