

Svinekoteletter med salsiccia-stuffing og salvie
INGREDIENSER
- 2 svinekoteletter, gerne på ben
- 200 g salsicciapølser
- olivenolie
- 2 fed hvidløg
- 1 håndfuld salvie, hakket
BØNNER
- 300 g grønne bønner
- 2 tsk. dijonsennep
- 2 spsk. flydende honning
- 2 spsk. hvidvinseddike
- 2 spsk. olivenolie
- salt og peber
TILBEHØR
- godt brød eller ristede
- kartofler
Så er der luksuskoteletter. De skønne salsicciapølser kan du finde i f.eks. Irma og specialbutikker. De er skønne som ”stuffing” i en kotelet. Det ER jo fredag.
1 Lav et lille snit ind i koteletterne, og lav en lomme. Klem fyldet ud af pølserne, og fyld det i koteletterne. Steg dem i olivenolie på en varm pande. Krydr med salt. Lad dem stege ved medium varme, til de er gennemstegte, og farsen er færdig. Kom hvidløg på panden, og lad det stege kort. Tilsæt salvie, og steg igen kort.
2. Nip imens enderne af bønnerne, og damp dem i kogende, saltet vand i 3-4 minutter. De må ikke være rå. Dræn vandet fra dem, og skyl dem kort i koldt vand.
3. Rør sennep, honning, eddike og olivenolie sammen, og smag til med salt og peber. Vend de afdryppede bønner med dressingen, og servér straks svinekoteletterne med bønner til.
TIP: Koteletterne kan være svære at få gennemstegte på pande. Du kan evt. brune dem på panden og sætte dem i ovnen ved 180° i ca. 15 minutter, eller til de er gennemtilberedte.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
MANDAG: Pasta med græskar og salvie - Få opskriften her
TIRSDAG: Cæsar med blomkål og kylling - Få opskriften her
ONSDAG: Hakkebøf med bagt græskar, kartofler og dukkah - Få opskriften her