And i rispapir
Aftensmad

Rap and i rispapir

af Julie Hey 25. januar 2012
Foto: Bjørn Jakobsen
Sushi med and: Rispapirsruller med andebryst, avocado og chilisauce

Rap and i rispapir

Ingredienser Fremgangsmåde Ca. 12 stk.1 andebrystSalat1 avocado½ hovedsalat4 rispapirSojaChilisauce

 

Skær fedtet fra andebrystet.

Skær fedtlaget i aflange tynde skive, drys medsalt og rist det sprødt på panden i et par min.evt. i solsikkeolie.

Lad det sprøde andefedt køle af på køkkenrulle.

Steg andebrystet på den fedtede pande i 7 min.på hver side, køl af og lad det trække i ca. 10 min.

Skræl avocadoen, fjern stenen og skær avocado-kødet i skiver.

Skyl salaten og lad den afdryppe.

Hæld varmt vand i en bradepande.

Fugt et rent viskestykke og læg det dobbelt på køkken-bordet.

Dyp et stykke rispapir i det varme vand og lad det trækkei 10-15 sek., til det bliver blødt.

Læg rispapiret på viskestykket og fordel avocado, salatog skiver af stegt and på papiret.

Rul rispapiret om fyldet, så det lukker sammen.

Server andewrappen i skiver med lidt soja eller chilisauceog pynt med sprødstegt andefedt.

Prøv også: Muscat-marineret and med linser

Her får du en komplet guide til, hvordan du derhjemme kan lave frisk og lækker sushi. 

Sushiris Temaki med fangst Nigiri og Sashimi Tempurarejer Inside-out tunrulle Californiadeluxe rulle Røget lakserulle Rap and i rispapir   Edamame-bønner Gari - syltet ingefær Sushi-kit