And i rispapir
Aftensmad

Rap and i rispapir

af Julie Hey 19. maj 2022
Foto: Bjørn Jakobsen
Sushi med and: Rispapirsruller med andebryst, avocado og chilisauce
12 stk

DET SKAL DU BRUGE

  • 1 andebryst
  • Salat
  • 1 avocado
  • ½ hovedsalat
  • 4 rispapir
  • Soja
  • Chilisauce

Skær fedtet fra andebrystet.

Skær fedtlaget i aflange tynde skive, drys med salt og rist det sprødt på panden i et par min. evt. i solsikkeolie.

Lad det sprøde andefedt køle af på køkkenrulle.

Steg andebrystet på den fedtede pande i 7 min. på hver side, køl af og lad det trække i ca. 10 min.

Skræl avocadoen, fjern stenen og skær avocado- kødet i skiver.

Skyl salaten og lad den afdryppe.

Hæld varmt vand i en bradepande.

Fugt et rent viskestykke og læg det dobbelt på køkken- bordet.

Dyp et stykke rispapir i det varme vand og lad det trække i 10-15 sek., til det bliver blødt.

Læg rispapiret på viskestykket og fordel avocado, salat og skiver af stegt and på papiret.

Rul rispapiret om fyldet, så det lukker sammen.

Server andewrappen i skiver med lidt soja eller chilisauce og pynt med sprødstegt andefedt.

Prøv også: Muscat-marineret and med linser

Her får du en komplet guide til, hvordan du derhjemme kan lave frisk og lækker sushi.  

Sushiris

Temaki med fangst

Nigiri og Sashimi

Tempurarejer

Inside-out tunrulle

Californiadeluxe rulle

Røget lakserulle

Rap and i rispapir

Edamame-bønner

Gari - syltet ingefær