Aftensmad

Mini grøntsagsquiche med bacon

af Lynn Andersen 19. marts 2009
Foto Bjørn Jakobsen
Få opskriften her på mini grøntsagsquiche med bacon

TID: 15 min. + bagning(4 pers.)

300 g dybfrossen hakket spinat½ rød peberfrugt1 lille løg6 æg1 dl revet mozzarella3 dråber tabasco1 pk bacon i skiver

Opvarm ovnen til 200 grader.Optø spinaten, gerne i mikroovn.Hak peberfrugt og løg fint. Bland æg, ost, peberfrugt, løg og spinat i en skål.Smør 4 portions-quicheforme (eller en stor tærteform) med olie og hæld æggeblandingen i. Bag quicherne 20 min. i ovnen (lidt længere tid, hvis de bages som én stor tærte).Steg baconen sprød på en pande og servér den til quicherne.

TIP Disse små quicher egner sig godt til at fryse, så de kan laves på forhånd. Eller lav en dobbelt portion og frys overskuddet ned. Så er de frosne quicher klar efter en tur i mikroovnen.