lammekoteletter
Aftensmad

Lammekoteletter og bulgursalat med vandmelon

21. juli 2016
af Marie Melchior
Foto: Line Falck
Lækkert lam med frisk salat. Vandmelonen kan erstattes med solmodne tomater i bulgursalaten. Her får du opskriften på lammekoteletter og bulgursalat med vandmelon

Lammekoteletter og bulgursalat med vandmelon til 4 personer

Tid: 25 minutter   DET SKAL DU BRUGE 8 små lammekoteletter 2 spsk. olivenolie salt og friskkværnet peber   BULGURSALAT MED VAND­MELON 200 g grov bulgur 400 g vandmelon 1 agurk ½ bundt forårsløg 1 bundt mynte 4 spsk. olivenolie 2 spsk. hvidvinseddike salt og friskkværnet peber 100 g feta   PRØV OGSÅ:   

Opskrift - sådan laver du lammekoteletter og bulgursalat med vandmelon 

  1. BULGURSALAT MED VANDMELON: Tilbered bulgur efter anvisningen på pakken, og skyl med koldt vand, så bulguren afkøles og ikke klistrer sammen. Skær vandmelonkødet i tern. Skyl agurken, og skær den i tern. Rens forårsløg, og skær dem i skiver på skrå. Pluk mynten, og hak den fint. Bland grøntsager og mynte med kogt bulgur i en salatskål. Vend det hele godt sammen med olie og eddike. Krydr med salt og peber. Smuldr feta udover.   2. Pensl lammekoteletterne med olivenolie, og krydr med salt og peber. Steg lammekoteletterne på en (grill)pande i 3 minutter på hver side. Servér de stegte lammekoteletter til bulgursalaten.  

Få indkøbslisten til hele ugen her

 

UGENS OPSKRIFTER

Mandag: Nudelsalat med kyllingespyd - Få opskriften her

Onsdag: Ærtesuppe med gedeost-crostini - Få opskriften her

Torsdag: Røget makrel og speltsalat med friske ærter - Få opskriften her

Fredag: Ribeye og grillet hjertesalat med kærnemælksdressing - Få opskriften her