Familieliv

SJOV VIDEO: Mor kæmper med at gøre 4 børn klar om morgenen

10. februar 2016
af Anne Romanelli
61 mio. visninger, 1 mio. delinger, 600.000 likes og 118.000 kommentarer. Det er resultatet efter blot to dage for denne Facebook-video, hvor en mor gør sine trillinge-babyer og en hyperaktiv 2-årig klar til dagen. Hun fortjener endnu et like herfra – og dyb respekt!

At det kan være udmattende at være forældre, kommer næppe bag på nogen. Men sjældent er det illustreret så fint og sjovt, som tilfældet er i en ny video på Facebook, hvor man ser 26-årige Corrie-Lynn Whyte fra Canada gøre sin 2-årige datter Emily og de 8 måneder gamle trillinger Olivia, Jackson og Levi klar til dagens strabadser. 

Videoen er gået verden rundt og har på blot to dage opnået over 61 mio. visninger, 1 mio. delinger, 600.000 likes og 118.000 kommentarer. Flere brugere kan genkende situationen fra deres egen familie, men mange udtrykker også deres dybeste respekt for den multitaskende mor.

Heldigvis har hun i hverdagen hjælp fra sin kæreste, Dan, som filmer videoen, imens mor kæmper en brav kamp med de yderst aktive børn.

Se den sjove video her:

Se også:

Sjov video: Derfor får mødre aldrig lavet noget!

20 GENIALE fotos af livet med børn:

 

 

Artiklen indeholder affiliatelink