årshoroskop 2022
Horoskoper

Årshoroskop 2023: Byd magiske øjeblikke velkommen i det nye år

16. december 2022
Af astrolog Cathrine Oppenheim
Udgivet første gang d. 7 december 2020. Illustration: Anna Houplain
Snart er det farvel til 2022, og et nyt år venter forude. Her får du astrologens bud på, hvad du kan vente af 2023 – både når det gælder kærlighed, job, personlig udvikling og livet generelt.

Årshoroskop for 2023

Hvad bringer det nye år mon?

2023 giver nye muligheder. Glæd dig til, at lykkeplaneten Jupiter kommer på besøg og sørger for stabilitet, også økonomisk.

Forandringer, der måske ikke giver mening lige med det samme, skaber åbning. Der er fordele ved, at livet skifter retning.

De magiske øjeblikke for de 12 stjernetegn

I april er der et astrologisk aspekt, som jeg har kaldt ”dit magiske øjeblik”. Det vil komme til udtryk på forskellige livsområder for hvert af de 12 tegn, og det kan du læse om sidst i afsnittene ”Fremtid”.

Tror du på ”magiske øjeblikke”, er der noget at hente for alle. Årshoroskopet er, som det plejer, inddelt i de 12 stjernetegn, hvor livsområderne kærlighed, familie, venner, hverdagsliv og lidt om fremtiden er beskrevet hver for sig for at give et overblik over det kommende år.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Formålet er at give dig et indblik i, hvordan og hvornår du bedst får udbytte af din tid og energi. Der benyttes astrologiske teknikker, der skal hjælpe dig i årets løb; står du f.eks. i en særlig situation, så skal du gerne kunne hente råd her.

Astrolog Cathrine Oppenheim giver dig her dit årshoroskop.

Klik på dit stjernetegn og læs dit årshoroskop

Vædderen

Tyren

Tvillingen

Krebsen

Løven

Jomfruen

Vægten

Skorpionen

Skytten

Stenbukken

Vandmanden

Fisken

Læs også