
Mad
Ugens opskrifter: Vintermad med variation
5. januar 2015af Camilla Zarah Lawes
Foto: Columbus Leth
Denne uges hverdagsopskrifter er hverdagsretter på nye måder. Her får du bl.a. opskrifterne på bøf med krydrede linser, tomatsalat og yoghurtdip, panerede koteletter og kartoffelsuppe med røget laks og rugbrødscrunch
Sidder du også fast i de samme hverdagsretter? Fortvivl ej! I løbet af en uge kan du nå at tilberede mange forskellige slags kød og grønt på nye måder. Nogle gange skal der bare et lille skub til for at komme ud af de vante rammer.
UGENS FEM OPSKRIFTER
Bøf med krydrede linser, tomatsalat og yoghurtdip – Få opskriften her
Kyllingelår med ovnbagt blomkål og stegte kartofler – Få opskriften her
Panerede koteletter og stærk tomatsauce med kikærter og squash – Få opskriften her
Kyllingegryde med græskar og varme krydderier – Få opskriften her
Kartoffelsuppe med røget laks og rugbrødscrunch – Få opskriften her