
Mad
Ugens opskrifter: 5 retter med sommerens friske grøntsager
4. august 2014af Marie Melchior
Foto: Line Falck
Denne uges hverdagsopskrifter byder lækre retter med sommerens friske, sprøde grøntsager. Her får du bl.a. opskrifter på bagt torsk med grøntsags-crumble, grøntsager og kylling i fad og sommer-spaghetti med asparges, ærter og ostekødboller
Sommerens friske, sprøde grøntsager er så lækre, at man får lyst til at spise dejligt mange af dem.
UGENS FEM OPSKRIFTER
Sojamarineret mørbrad med grillede gulerødder og bønner - Få opskriften her
Bagt torsk med grøntsags-crumble - Få opskriften her
Krydrede hakkebøffer med ovnstegte rødbeder og kartofler - Få opskriften her
Grøntsager og kylling i fad - Få opskriften her
Sommer-spaghetti med asparges, ærter og ostekødboller - Få opskriften her