Opskrift - sådan laver du tykstegsbøffer med kold kartoffelsalat, majskolber og persillesmør
1. PERSILLESMØR: Skyl og hak persille fint. Rør det bløde smør sammen med persille og flagesalt, og sæt det på køl i mindst 1 time inden servering. 2. KOLD KARTOFFELSALAT: Skrub kartofler, og kog dem møre i en gryde med letsaltet vand i 10-12 minutter. Pil kartoflerne, og afkøl helt. Skyl agurk, tomater og radiser. Skær agurk i tern, og halvér tomaterne. Skær radiser i tynde skiver. Rør cremefraiche, mayonnaise, sennep og honning sammen i en stor skål, og smag til med citronsaft, salt og peber. Hak persille og dild fint, og rør krydderurterne i dressingen. Vend de afkølede kartofler og halvdelen af agurketernene i dressingen. Anret kartoffelsalaten i en serveringsskål, og top den med de sidste agurketern, tomater, radiser og klippet purløg. 3. Pil majskolberne, og kog dem i en gryde med letsaltet vand i 6-8 minutter. Dup bøfferne tørre, og krydr med salt og peber. Opvarm en (grill)pande med olie og smør, og steg bøfferne i 2-3 minutter på hver side, afhængig af tykkelsen. Servér bøfferne med kartoffelsalat, majskolber og persillesmør.
Få indkøbslisten til hele ugen her